Hoppa till innehåll

SM-veckan i Sundsvall är över

2015-07-06 15:13

Ett års planering och förberedelser, och så *poff* är allt över innan man nästan har hunnit andas. Ungefär så borde känslan kunna sammanfattas hos Anders Fors och övriga inblandade i Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken, arrangörer av gymnastiktävlingarna vid årets SM-vecka i Sundsvall. 9 stycken Svenska mästare utsågs under den gångna helgen i truppgymnastik, trampolin och DMT. Publiken bjöds på elitgymnastik av yttersta klass från bland annat flera landslagsgymnaster.

Internationell RG-tävling i Örnsköldsvik i augusti

2015-07-03 07:54

SM-veckan i Sundsvall har inte ens hunnit avslutas innan det är dags att blicka framåt mot nästa stora gymnastikevenemang i regionen. 27-30 augusti är det dags för Paradise Star, en internationell tävling i rytmisk gymnastik som arrangeras av Örnsköldsviks GK.

Östersundsgymnasterna anställer en sportchef

2015-06-26 15:23

Enligt ett pressmeddelande från Östersundsgymnasterna blir det Jessica Wallskog Svensk som kliver in på den nya posten som sportchef då föreningen inleder en offensiv för att utveckla verksamheten. Jessica Wallskog Svensk har mångårig erfarenhet som tränare för Östersundsgymnasterna och får nu förtroendet att bli sportchef. Syftet med rollen som sportchef är att överblicka och samordna Östersundsgymnasternas verksamhet.

Välkomna till MITT läger 2015!

2015-06-23 15:44

Är du mellan 11 och 18 år och gillar gympa? Då har vi en tokbra nyhet för dig; MITT läger 2015 som går av stapeln 7-8 november i Östersund Arena. Vi erbjuder ett blandat program där du, förutom att träffa en massa nya kompisar, får prova på bland annat trupp, AG, trampolin, hopprep, parkour och en massa annat skoj! Det spelar alltså ingen roll vilken disciplin du tränar, alla är välkomna! Mer info om lägret kommer i augusti, men boka in 7-8 november i kalendern redan nu!

Glad midsommar!

2015-06-18 13:44

Kansliet önskar alla föreningar, gymnaster, funktionärer, kommittéer, valberedning och styrelsen en trevlig helg! Nästa vecka har Barbro semester, men Yvonne jobbar som vanligt mån-tis och finns på telefon ons-tors.

RG: Klara för VM

2015-06-11 11:03

Systrarna Jennifer och Cassandra Pettersson från ÖGK är nu klara för VM i rytmisk gymnastik i Tyskland i september! Grattis och lycka till önskar vi på GF Mitt!

Semestertider på kansliet

2015-06-02 13:51

Trots att det varma sommarvädret lyser med sin frånvaro, så har semestertiderna redan börjat här på kansliet. Vi har i år valt att sprida ut våra ledigheter, så ni kommer att kunna nå oss hela sommaren, om ni har frågor eller funderingar! Barbro är ledig v.23-24, 26 samt 37 och Yvonne är ledig v 29-33. From v. 34 kommer Yvonne att jobba ordinarie 75 % igen.

RG: Sex medaljer till ÖGK på SM i Halmstad

2015-06-01 15:20

Under förra helgen avgjordes SM i rytmisk gymnastik i Halmstad och Örnsköldsviks GK var som vanlig högt uppe i resultatlistorna. Systrarna Jennifer och Cassandra Pettersson kom hem med två guld, tre silver och ett brons! Inte nog med det, båda har under våren dessutom klarat kvalgränsen till VM i Stuttgart i september!

Inbjudan Uppstartsläger KvAG med Sundsvallsgymnasterna

2015-05-26 10:59

Sundsvallsgymnasterna bjuder in gymnaster från steg 5 och uppåt till ett uppstartsläger 5-9 augusti.

Träningskonvent 2015

Bor du i Årets gymnastikkommun?

Gruppträning: Pallplatser i Barcelona för Jämtflammorna

Nominera era unga ledare till Ledarcamp 2015

Gruppträning: Boka in 22 augusti för Träningskonvent!

KvAG: Rekorddeltagande i Birstacupen

KvAG Fina framgångar för Sundsvallsgymnasterna i Falun

Årets förening får även Värdegrundsstipendium

Framgångar i både RG och Gladiatorerna för ÖGK

Uttagning till Riksfinalen på Iskristallen i Östersund

Rapport från GF Mitts årsmöte

Fina prestationer utomlands för ÖGK's gymnaster

Medaljer till ÖGK på RG Star

Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken bjuder in till Påsklovsläger i KvAG

Årets Ledare och Årets Förening

Årsmöte 2015

Utbildningar 2015 ute för anmälan

Medaljregn för ÖGK på Svenska Cupen

Jaktfalken bjuder in till Jullovsläger i KvAG

Rapport från Birstacupen

Äldre nyheter

Hitta det du söker efter

Välkommen till Gymnastikförbundet Mitt

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 224 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar.

Klubbar

Gymnastikombudsman
Gymnastikförbundets juridiska nämnd

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner


Gymnastik tv