Hoppa till innehåll

Riktlinjer för Idrottslyftet 2016

2015-11-25 13:35

Pengarna inom Idrottslyftet 2015 från Gymnastikförbundet är slut, men ni kan istället börja planera och förbereda er för att söka pengar för 2016 års projekt. Ansökan öppnar 1 januari 2016. För större projekt måste ansökan vara inne senast 31 januari, medan mindre projekt kan sökas löpande under året. Det är dock bra att vara ute i god tid, då pengarna brukar ta slut snabbt!

Översikt Utbildningsplan 2016

2015-11-19 13:46

För att lättare kunna se vilka utbildningar som erbjuds i regionen under nästa år, så har vi gjort en översikt med preliminära datum för de olika utbildningarna. För uppdaterat kursutbud, klicka på Utbildning uppe i högra hörnet och sedan Utbildningskalender 2016.

Är du intresserad att medverka i Gymnastikförbundet Mitts arbete?

2015-11-19 13:36

Valberedningen tar emot intresseanmälan från er som vill vara med i styrelsen från mars 2017. Det är både ett stort ansvar och en utmaning att sitta i vår styrelse, men också glädje och tillfredsställelse att få möjlighet att utveckla gymnastiken på alla plan. Vi söker dig som har ett stort hjärta för gymnastiken, som gillar att arbeta strategiskt, som är beredd att samarbeta med många människor både lokalt, regionalt och centralt, som tycker att det är roligt med utmaningar och vill sätta vår region på Gymnastikkartan och som är beredd att lägga ner tid på detta. Anmäl ditt intresse till valberedningen! Anna Häggblad, anna.r.haggblad@telia.com, Tel:072-244 73 74.

MITT Läger - en succé!

2015-11-19 13:30

I dimma och höstrusk anlände 60 förväntansfulla gymnaster i åldrarna 10-16 år, till Östersund Arena en lördagsmorgon. Spänningen vibrerade i luften, det tisslades och tasslades om vad de skulle få göra och prova på under helgen. Så öppnades dörren in till gymnastikhallen och lägret var igång! Flickisar och rondater varvades med volter, lazy och engelsmän. Gymnasterna fick under två dagar prova på trupp, kvinnlig AG, parkour, trampolin och hopprep samt lyssna på en föreläsning om självkänsla, självförtroende och motivation.Trots blåsor i händerna och en och annan snärt från hopprepet, så var deltagarna mer än nöjda om man ser till utvärderingen som gjordes innan hemresan. "Jag vill göra samma saker nästa år" "Vi vill ha ett läger på våren också" "Lägg lägret på ett lov så man får vara här längre" var några av kommentarerna.

Dags att nominera Årets Ledare och årets Förening!

2015-11-18 11:29

Har ni i er förening gjort något som ni tycker bör uppmärksammas eller har ni en ledare som ni anser bör uppmuntras? Nu har ni möjlighet att nominera årets förening och/eller årets ledare för verksamhetsåret 2015. Vi i Gymnastikförbundet Mitt kommer att dela ut en utmärkelse till en aktivitetsledare och en utmärkelse till en organisationsledare, eftersom vi tycker att även de som sitter i styrelser och kommittéer är värda att uppmärksammas! En av de vinnande ledarna kommer sedan, tillsammans med Årets förening, att nomineras till Svenska Gymnastikförbundets uttagning av Årets Ledare och Årets Förening för hela landet.

KvAG: Svenska Cupen, Juniorcupen och Östersundspokalen avgjordes i Östersund Arena

2015-11-18 13:10

Under den gångna helgen arrangerades Svenska Cupen, juniorcupen och Östersundspokalen i Östersund Arena. Det är det största arrangemang som Östersundsgymnasterna har genomfört och det är tack vare sin nya fina hall som invigdes för knappt två år sedan.

Parkourytan i Birstahov invigd

2015-11-16 10:27

Under de senaste tre åren har Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken satsat mycket på parkour/freerunning och kunde nu i helgen äntligen inviga sin del av hallen som är ombyggd just för denna gren. Syftet är att locka fler killar till föreningen samt erbjuda bra träningsmöjligheter inomhus under vinterhalvåret.

RG: Fler medaljer till ÖGK

2015-11-16 10:00

Under helgen har Svenska Cupen avgjorts i Göteborg, och som vanligt blev det framskjutna placeringar för ÖGKs gymnaster. Grattis säger vi från GF Mitt!

RG: Medaljer för ÖGK i Svealandsmästerskapen

2015-11-09 15:03

Under den gångna helgen har ÖGKs gymnaster varit och tävlat på Svealandsmästerskapen som avgjordes i Stockholm. Som vanligt kom ÖGK högt upp i resultatlistorna.

Var med och påverka framtidens gymnastikutbildningar!

Parkour: SVT på besök i Örnsköldsvik

Kansliet stängt fredag 30 oktober

RG: Wilma Jacobsson, ÖGK tog fem JSM-medaljer

Rörelse hela livet - Sittande/stående gympa med PRO

RG: Fortsatta framgångar för ÖGK

Erbjudande: Låna ett Airtrack gratis!

RG: Lag-SMmedaljer och karriäravslut

Trupptävling 22 november

Trupptävling 22 november

RG: Sammanfattning av VM

Lång kö när Sollefteå GK visade upp sin idrott

KvAG: Höstlovsläger Sundsvallsgymnasterna

RG: VM är igång!

RG: Lag-SM i Örnsköldsvik 26-27 september

Missa inte Gymnastikforum - något utöver det vanliga!

Soligt träningskonvent i Bräcke

Höstlovsläger i RG i Örnsköldsvik

Sundsvallsgymnast på träningsläger i Italien

SM-veckan i Sundsvall är över

Äldre nyheter

Hitta det du söker efter

Välkommen till Gymnastikförbundet Mitt

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 224 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar.

Klubbar

Nyheter från SF

Gymnastikens årshjul

Gymnastikombudsman
Gymnastikförbundets juridiska nämnd

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner


Svedea

 

Gymnastik tv