Hoppa till innehåll

Välkommen till Årsmöte och Regionsforum 2016

2016-01-28 14:09

Gymnastikförbundet Mitt bjuder in till årsmöte lördag 19 mars på First Hotel Strand i Sundsvall. I samband med årsmötet anordnas även ett Regionforum där föreningarna får tillfälle att fördjupa sig inom samt diskutera aktuella ämnen så som Svensk gymnastiks utvecklingsmodell samt kommunikation. Vi har bland annat bjudit in Emelie Berglund, Svenska Gymnastikförbundet, att prata om kommunikation och sociala medier.

KvAG: Lägerdag efter Iskristallen

2016-02-08 09:58

Lördag 19 mars anordnar Östersundsgymnasterna tävlingen Iskristallen för steg 1-10 och Pokalenserierna i Östersund Arena. Dagen efter, söndag 20 mars, bjuder föreningen även in till en lägerdag för intresserade gymnaster, oavsett nivå.

RG: Uttagningstävling mot Nordiska Mästerskapen

2016-01-20 13:08

Lördagen den 16 januari var det den första uttagstävlingen mot Nordiska Mästerskapen i rytmisk gymnastik. Tävlingen kördes på Fyrishov/Uppsala. För ÖGK deltog landslagsgymnasterna Cassandra Pettersson i seniorklassen och Alma Wikström i juniorklassen. Wilma Jakobsson även hon landslagsgymnast stod över tävlingen då hon har under en period vilat pga skada men är nu glädjande åter i träning. Tränarna fick även ta ut gymnaster som haft stark utvecklingskurva och då fick junioren Wilma Hägglöf chansen att tävla.

Rödöns SK - föreningen som satsar på bredden i stället för eliten

2016-01-07 11:07

Ledarduon i Rödöns sportklubb konstaterade att idén var en succé. Att boka gymnastikhallen i nya arenan ledde inte bara till en massa hopp och lek. – Så här många har vi inte varit på en och samma gång någonsin, säger Malin Scleenvoigt och Mats-Erik Wiktorsson.

Inbjudan till Dubbelvolten 5 mars

2016-01-07 08:48

Lördag 5 mars bjuden Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken in till en trupptävling, liknande den som anordnades i november. Denna gång går den av stapeln i Skönsbergs sporthall i Sundsvall. Det finns tre tävlingsklasser att välja bland, allt för att alla ska hitta sin nivå att tävla på.

RG: Medaljer för ÖGK i internationell tävling

2015-12-16 09:01

Under den gångna helgen tävlade två av Örnsköldsviks GK:s gymnaster i Nevis Cup skånska Staffanstorp. De tävlande kom från såväl Sverige som Danmark, Tyskland och Nederländerna så det var ett tufft motstånd som Cassandra Pettersson och Alma Wikström ställdes inför. De klarade de dock av med bravur och fick med sig ett silver och ett brons hem i resväskan.

Uppskattad trupptävling i Sundsvall

2015-12-03 10:15

Söndagen 22 november var det full fart i Sundsvalls Sporthall då Sundsvallsgymnasterna anordnade tävling i truppgymnastik. Det var 21 lag som deltog från sju olika föreningar, vilka kom från både region Mitt, Uppsvenska och Norr. Tävlingen riktade sig till gymnaster i åldrarna 7-15, från nybörjarnivå upp till RT 2-nivå.

Riktlinjer för Idrottslyftet 2016

2015-11-25 13:35

Pengarna inom Idrottslyftet 2015 från Gymnastikförbundet är slut, men ni kan istället börja planera och förbereda er för att söka pengar för 2016 års projekt. Ansökan öppnar 1 januari 2016. För större projekt måste ansökan vara inne senast 31 januari, medan mindre projekt kan sökas löpande under året. Det är dock bra att vara ute i god tid, då pengarna brukar ta slut snabbt!

Översikt Utbildningsplan 2016

2015-11-19 13:46

För att lättare kunna se vilka utbildningar som erbjuds i regionen under nästa år, så har vi gjort en översikt med preliminära datum för de olika utbildningarna. För uppdaterat kursutbud, klicka på Utbildning uppe i högra hörnet och sedan Utbildningskalender 2016.

Är du intresserad att medverka i Gymnastikförbundet Mitts arbete?

MITT Läger - en succé!

Dags att nominera Årets Ledare och årets Förening!

KvAG: Svenska Cupen, Juniorcupen och Östersundspokalen avgjordes i Östersund Arena

Parkourytan i Birstahov invigd

RG: Fler medaljer till ÖGK

RG: Medaljer för ÖGK i Svealandsmästerskapen

Var med och påverka framtidens gymnastikutbildningar!

Parkour: SVT på besök i Örnsköldsvik

Kansliet stängt fredag 30 oktober

RG: Wilma Jacobsson, ÖGK tog fem JSM-medaljer

Rörelse hela livet - Sittande/stående gympa med PRO

RG: Fortsatta framgångar för ÖGK

Erbjudande: Låna ett Airtrack gratis!

RG: Lag-SMmedaljer och karriäravslut

Trupptävling 22 november

Trupptävling 22 november

RG: Sammanfattning av VM

Lång kö när Sollefteå GK visade upp sin idrott

KvAG: Höstlovsläger Sundsvallsgymnasterna

Äldre nyheter

Hitta det du söker efter

Välkommen till Gymnastikförbundet Mitt

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 224 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar.

Klubbar

Nyheter från SF

Gymnastikens årshjul

Gymnastikombudsman
Gymnastikförbundets juridiska nämnd

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner


Svedea