Hoppa till innehåll

Klubbar

Bläddra i rullistan nedan för att se kontaktuppgifter till föreningar i region norr

Säg hej till Malin, vikarierande konsulent på GF Norr

2017-04-06

Nu är det snart dags för ordinarie idrottskonsulent Josefine Ekman att gå på föräldraledighet och jag som kommer att göra mitt bästa för att hålla ställningarna här på GF Norr under tiden heter Malin Bergström.

Jag är en hemvändande norrlänning som precis har flyttat tillbaka till Umeå efter sju och ett halvt år på bortaplan. Största delen av tiden i väg har jag bott i Göteborg, där jag först pluggat och sedan jobbat som marknadskoordinator och skribent/redaktör.

Vid sidan av jobbet har jag varit engagerad i Askim Billdal Gymnastikskola (ABGS), där jag varit ledare för en trupp tävlingsgymnaster och även haft uppdrag i styrelsen. Men truppgymnastiken har varit med mig längre än så. Jag är i princip född i Holmsundsgymnasterna där jag tränat, tävlat, varit tränare och suttit med i styrelsen i en väldans massa år.

När jag lämnade Umeå 2009 sa jag lite skämtsamt till mina gymnaster jag tränat i tio års tid: “När det finns ett Gymnastikens hus här kommer jag tillbaka”. Och här är jag. I början av det här året inbjuden till invigningen av Umeås egna gymnastikhall.

Gymnastiken har alltid varit min stora energikälla och det känns väldigt inspirerande att få vara med och driva den framåt tillsammans med alla er i GF Norr. Det ska bli väldigt roligt att lära känna ännu fler gymnaster, ledare, föreningar och discipliner.

Jag nås framöver på tel: 070-620 92 60 eller e-post: malin.bergstrom@gymnastik.se. 

Vi ses och hörs!


Josefine Ekman

Tillbaka

Ta ett steg bakåt

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner