Hoppa till innehåll

Klubbar

Aktuellt under våren/sommaren i GF Sydost

2017-04-12

Vi arrangerar lägerdagar, utbildningar, konvent och avslutar med höjdpunkten: Professionell Gymnastikshow den 11/6. Välkommen!

Utbildningar
Den 13 maj har vi en inspirationsdag i parkour i Kalmar med Oskar Öhrn.

Vi planerar just nu utbildningarna inför hösten och ni får gärna meddela om det är någon utbildning ni skulle önska att vi arrangerade i er närhet!

Lägerdagar 3/6 och 11/6
3 juni, Gymnastikens Hus Växjö - Den 18 april släpper vi platserna till lägerdagen från 8 år, utan förkunskaper.
11 juni, Gymnastikens Hus Växjö - I samband med att National Danish Performance Team kommer till Växjö med sin uppvisningsshow IMANI den 11 juni arrangerar vi en lägerdag för gymnaster i Gymnastikens Hus. Ledare är bl.a. danska landslagsgymnaster och för att få delta ska du kunna rondat flick-flack och volt på trampett.

Gymnastikshow i världsklass 11/6
Upplev en imponerande show när National Danish Performance Team (NDPT), Danmarks skickligaste gymnaster kommer till Växjö med showen IMANI den 11 juni.
I samband med showen bjuder vi in till en heldag med workshops för organisations- och/eller aktivitetsledare. Läs mer i inbjudan

Sommarkonvent gruppträning 10/6
Välkommen till vårt sommarkonvent inom gruppträning, lördagen den 10 juni i Växjö. I år bjuder vi på ett brett utbud med Medelympa, Afro, Move & Relax, Cirkelfys, Funktionell träning, Styrka med stång och Föreläsning. Konventet är för dig som älskar att träna och vill ha inspiration och glädje till dina pass/klasser eller till din egen träning.


Anna Jedhammar

Tillbaka

Ta ett steg bakåt

Gymnastikens årshjul

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner