Hoppa till innehåll

Regioner

Välj närmaste region och tryck på knappen.

Regionernas nyheter

Senaste nytt

Föreningssamarbete med Tjörns kommun

2016-11-22 09:46

Tjörns kommun bjöd in till olika samarbeten kring en seniordag, under en dag i oktober. Gymmix Tjörn var inte sena att anmäla intresse för monter och för uppvisning av föreningens Linedance-grupp. Seniordagen hade namnet " Hjärna tillsammans" och syftet var att inspirera till nya möjligheter kring aktiviteter och för att ge varandra mer energi. På bilden syns från vänster; Gun, Barbro, Kerstin, Ulla-Brith, Elisabeth, Ulla, Berit och i rosa topp syns Laila Hjalmarsson som var motor i detta projekt.

Gruppträningsbilder

2016-11-17 15:49

Region Väst hade ett Liv och Rörelsekonvent i Trollhättan i augusti denna höst, vi tog många härliga gruppträningsbilder då. Nu vill vi gärna ha kontakt med ledare som varit där och var med på i första hand - första passet i stora hallen och sedan på passet Gummiband och Boll. För vi vill förstås använda dessa fina bilder, då är det kul att veta att allt är OK för det. Stämmer detta in på Dig? Hör av dig till undertecknad. Irene.samuelsson@gymnastik.se

Gymmix-ambassadörsmöte

2016-11-11 10:30

I slutet på oktober hade vi ett Gymmix-ambassadörsmöte i Idrottens Hus i Stockholm! Alla Gymnastikregioner från Syd till Norr fanns representerade. Många bra dialoger kring Gruppträning, Gymmix och Träna för aktivt liv fanns uppe på agendan! Vår ordförande Anna Iwarsson besökte oss på lördag lunch! Ytterligare en jättebra och välbehövlig träff. Tack alla för att ni kom och tur att vi hann träffas innan snökaoset kom.

Gymmix samarbetar kring föreläsning

2016-10-26 11:01

Här kommer en hälsning från Anja Andersson från Gymmix Pulsen i Halmstad. Gymmix Nätverket i Halmstad, Region Väst, som är riktigt på gång med många fina samarbeten kring olika aktiviteter som tex, samanonsering, vikariepool, gemensamma ledarträffar och nätverksträffar och nu nyligen ett samarbete kring föreläsningen - "Smärta och Fysisk aktivitet" Allt ger ringar på vattnet och det finns massor med aktiviteter att samarbeta kring! Gymmix Nätverk satt igång våren 2015 på Eurostop i Halmstad och sedan har vi bara fortsatt med alla goda idéer och goda exempel - alla är med på tåget och nästa vår kommer vi göra liknande träffar och samarbeten kring barnsidan, berättar Anja glatt!

Träning- löpning kan även reparera hjärnan!

2016-10-25 12:45

Att motion är nyttigt för kroppen är vida känt, och även att det kan ha positiva effekter för vår mentala hälsa. I en ny studie på möss har forskare nu och kunnat visa på att fysisk motion faktisk kan reparera fysiska skador i hjärnan! Slutsatsen var alltså i denna studie att frivillig fysisk motion, i detta fall löpning, inte bara var bra för den fysiska hälsan utan även hjärnan, och till viss del även kunde läka hjärnskador.

I Vittangi testar man "egen träning"

2016-10-24 15:19

Egen träning i Vittangi I Vittangi testar vi nu en ny idé med egen träning. Det innebär att var och en får träna vad man vill och använda utrustning som föreningen har. Vi har förstås alltid en ansvarig ledare som öppnar, skriver upp närvaro osv, men annars sköter alla sin egen träning. Många passar på att köra rehab, cirkelträning eller något styrkeupplägg. till det här passet är också medföljande barn välkomna och det är en härlig syn när timmen ibland avslutas med både vuxna och barn som leker " Ali Baba" Berättar en glad Harriet Linghall som är med och tränar tillsammans med barn och ungdomar.

En hälsning från Delsbo GF - Goda exempel

2016-10-07 13:13

Vi fick en hälsning från Delsbo GF som också är en Gymmix, att det hade startat XL träning med lyckat resultat. Så här berättar Sandra Winblad von Walter; Vi fick en förfrågan från Landstinget att bedriva träning för överviktiga vuxna som ingick i en hälsogrupp med syfte att ändra sin livsstil. Delsbo GF startade upp några prova på tränings-gånger under våren som till hösten skulle bli lite mer permanent. Det kom personer i åldrarna 18- 65 år och flest kvinnor, men killar och män är givetvis lika välkomna!

Vi bildar en ny Nationell Gruppträningskommitté

2016-09-21 18:03

Under våren 2016 samlades representanter från de regionala gruppträningskommittérna tillsammans med regionskanslisterna och personal från nationella kansliet. Dessa möten visade att det finns stor vilja att driva gruppträningen framåt på flera fronter. Därför behöver Svensk Gymnastik en nationell gruppträningskommitté som kan ta ett samlat grepp kring detta! Vi tackar för massor med input och söker nu personer som gärna skulle vilja vara med i en sådan kommitté /

Dags att ge cykeln lite kläder?!

2016-09-21 10:25

Välkommen in i Gymnastikbutiken - www.gymnastik.se/butiken

Gruppträning Gympa i Falun 1-2 oktober

Den viktiga vardagsmotionen!

Gympa-utbildning hos PRO - Gysinge

Seniorledardag 17 september i Falun

Nu är hösten igång tack alla konvent!

Yogautbildning, namaste!

Transfer med Gymmix-logga

Så laddar du hjärnan!

Glad Midsommar!

Vi välkomnar Askersunds Gymnastikförening in i Gymmix-familjen!

Att sätta mål och fixa dom!

Gymmix Nätverk fortsätter i Halland

AMT det senaste inom Gruppträning och Vuxengympa

Gymmix Torup Hylte

Lindsdal Runt med Gymmix

Golden Age - Slovenien Portoroz

Goda exempel i Bålsta GK

Gymmix Torup-Hylte ett Gott exempel!

Gymmixresa i Kroatien

Träna bort din stress!

Gymnastikens årshjul

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner