Hoppa till innehåll

Regioner

Välj närmaste region och tryck på knappen.

Regionernas nyheter

Senaste nytt

Lite träning gör mycket gott

2017-01-13 11:04

Kan det här vara motivation som får dig att börja eller fortsätta din träning! Två Gruppträningspass i veckan och dina vardagspromenader 30 min om dagen gör att du får allt detta tillbaka!

Välkommen träningsår 2017

2017-01-02 15:06

Nytt år! Nya funderingar kring träning. Hoppas Ni - föreningar, ledare, medlemmar, blivande medlemmar, eller personer som droppar in -Provar på nya träningspass och nya aktiviteter och eller fortsätter med det väl beprövade passen. Det viktigaste är att ni kommer till oss - att vi tränar och har kul tillsammans! Sätter mål som är lagom och som känns bra att man hinner med. Då hittar man också glädjen i sin träning och blir glad över det man faktiskt gör!

God Jul och Gott Nytt År

2016-12-22 14:04

Hälsar Gruppträning, Gymmix och AMT avdelningen!

Effektiv, Funktionell, Intensiv, Träning

2016-12-19 11:20

Välkommen till EFIT-boken och EFIT-träning! Passa på att lära känna EFIT-träningen under julhelgen! Träningen som är så bra att du inte kan vara utan den sen. Boken EFIT presenterar korta intensiva träningspass med utvalda övningar som utförs under ett bestämt tidsintervall, ofta inte längre än 10 minuter. Du bestämmer själv om du vill träna ett pass eller flera. Här får du också en massa bra tips på övningar som du kan utmana dina vanliga gympa/eller träningspass med. EFIT-boken är inte ny - men har allt, för att du ska få bra träning på kort tid och är väl värd att lyftas igen och igen.

Gymmix Gästbiljetter 2017

2016-12-09 11:50

Gymmix-gästbiljetter finns nu för 2017 för er som behöver! Hör av er så skickar vi.

Föreningssamarbete med Tjörns kommun

2016-11-22 09:46

Tjörns kommun bjöd in till olika samarbeten kring en seniordag, under en dag i oktober. Gymmix Tjörn var inte sena att anmäla intresse för monter och för uppvisning av föreningens Linedance-grupp. Seniordagen hade namnet " Hjärna tillsammans" och syftet var att inspirera till nya möjligheter kring aktiviteter och för att ge varandra mer energi. På bilden syns från vänster; Gun, Barbro, Kerstin, Ulla-Brith, Elisabeth, Ulla, Berit och i rosa topp syns Laila Hjalmarsson som var motor i detta projekt.

Gruppträningsbilder

2016-11-17 15:49

Region Väst hade ett Liv och Rörelsekonvent i Trollhättan i augusti denna höst, vi tog många härliga gruppträningsbilder då. Nu vill vi gärna ha kontakt med ledare som varit där och var med på i första hand - första passet i stora hallen och sedan på passet Gummiband och Boll. För vi vill förstås använda dessa fina bilder, då är det kul att veta att allt är OK för det. Stämmer detta in på Dig? Hör av dig till undertecknad. Irene.samuelsson@gymnastik.se

Gymmix-ambassadörsmöte

2016-11-11 10:30

I slutet på oktober hade vi ett Gymmix-ambassadörsmöte i Idrottens Hus i Stockholm! Alla Gymnastikregioner från Syd till Norr fanns representerade. Många bra dialoger kring Gruppträning, Gymmix och Träna för aktivt liv fanns uppe på agendan! Vår ordförande Anna Iwarsson besökte oss på lördag lunch! Ytterligare en jättebra och välbehövlig träff. Tack alla för att ni kom och tur att vi hann träffas innan snökaoset kom.

Gymmix samarbetar kring föreläsning

2016-10-26 11:01

Här kommer en hälsning från Anja Andersson från Gymmix Pulsen i Halmstad. Gymmix Nätverket i Halmstad, Region Väst, som är riktigt på gång med många fina samarbeten kring olika aktiviteter som tex, samanonsering, vikariepool, gemensamma ledarträffar och nätverksträffar och nu nyligen ett samarbete kring föreläsningen - "Smärta och Fysisk aktivitet" Allt ger ringar på vattnet och det finns massor med aktiviteter att samarbeta kring! Gymmix Nätverk satt igång våren 2015 på Eurostop i Halmstad och sedan har vi bara fortsatt med alla goda idéer och goda exempel - alla är med på tåget och nästa vår kommer vi göra liknande träffar och samarbeten kring barnsidan, berättar Anja glatt!

Träning- löpning kan även reparera hjärnan!

I Vittangi testar man "egen träning"

En hälsning från Delsbo GF - Goda exempel

Vi bildar en ny Nationell Gruppträningskommitté

Dags att ge cykeln lite kläder?!

Gruppträning Gympa i Falun 1-2 oktober

Den viktiga vardagsmotionen!

Gympa-utbildning hos PRO - Gysinge

Seniorledardag 17 september i Falun

Nu är hösten igång tack alla konvent!

Yogautbildning, namaste!

Transfer med Gymmix-logga

Så laddar du hjärnan!

Glad Midsommar!

Vi välkomnar Askersunds Gymnastikförening in i Gymmix-familjen!

Att sätta mål och fixa dom!

Gymmix Nätverk fortsätter i Halland

AMT det senaste inom Gruppträning och Vuxengympa

Gymmix Torup Hylte

Lindsdal Runt med Gymmix

Gymnastikens årshjul

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner