Hoppa till innehåll

Regioner

Välj närmaste region och tryck på knappen.

Regionernas nyheter

Senaste nytt

Välkommen till härliga Lillsved!

2016-04-15 11:04

Vill du utbilda dig till gruppträningsinstruktör? Traditionsenligt arrangerar Gymnastikförbundet Mellansvenska och Gymnastikförbundet Öst ett gäng utbildningar på Lillsved, Gymnastikförbundets egen idrottsfolkhögskola.

Glad Midsommar!

2016-06-23 13:58

Vi på Gruppträning, AMT och Gymmix hälsar Glad Midsommar! Åter på kontoret måndag 27 juni!

Vi välkomnar Askersunds Gymnastikförening in i Gymmix-familjen!

2016-06-22 15:25

Varmt Välkomna in i Gymmix-familjen säger vi till Askersunds Gymnastikförening som finns i Region Mellansvenska! Ni blir nummer 154 i gänget! Askersund är en 100 medlemsförening och har en massa Gruppträningspass som Styrkepass, Zumba, Ryggvänlig träning, HiiT, Core, Tabata med mera! Som sig bör som en Gruppträningsförening! Jättekul tycker vi!

Att sätta mål och fixa dom!

2016-06-20 12:54

Växjö i Gymnastikregion Sydost har redan haft sitt sommarkonvent med massor av Gympa, Soma Move, Functional Moves, Slow Flow, Ryggvänlig gympa, Yinyang Yoga, och Gympa - Balans & styrka. En härlig blandning som det brukar vara på Gymnastikförbundets ledardagar och konvent. Det som stack ut denna gång var föreläsningen med Ulrika Rylow Jonell - Att sätta mål och fixa dom! Låter spännande - kanske ett ämne för fler!

Gymmix Nätverk fortsätter i Halland

2016-06-20 08:50

I Halmstad träffades 4 Gymmixföreningar i mitten på maj, för att fortsätta nätverka som Gymmix-föreningar. Gemensam annons, vikariepool, utbildningar och ledardagar var ämnen som diskuterades. Seniorutbildning och fler av Gruppträningens fördjupningsutbildningar till hösten stod högt upp på listan. Mycket mer kan man göra när fler föreningar går samman och delar på erfarenheter, utbildningsbehov och ekonomi, hälsar Anja Andersson i Gymmix Pulsen samt Ann Zandén som var med som Gymmix-ambassadör. Det är ju kul att träffas allihopa också!

AMT det senaste inom Gruppträning och Vuxengympa

2016-06-17 13:20

Är Du nyfiken på AMT som betyder Avancerad Motorisk Träning och som bäst utförs i vanlig Gympahall med flera av Gymnastikens vanligaste redskap, men fungerar även som funktionell styrka och kondition. Du kommer att hitta AMT, på flera platser under sommaren och hösten. 23-24 Juli - Vuxenläger på Lingvallen i Skåne, 20 augusti på Aerogym i Katrineholm, 20 augusti i Trollhättan, 3 september i Gävle och under hösten, bland annat Holmsund utanför Umeå 19-20 november! www.gymnastik.se /regioner

Gymmix Torup Hylte

2016-06-17 13:08

Föreningarna Torup och Hylte blev en förening. Dels med hjälp av Gymmix som namn så valde föreningarna att slå ihop sig och bilda Gymmix Torup Hylte. En spännande idé tyckte Anchi Eriksson som är ordförande i föreningen. Det var inte så svårt som de trodde - Ett årsmöte, ett styrelsemöte och tillsättande av en ny styrelsen där man självklart hämtar ledarmöten från båda föreningarna. Ett möte med banken och se till att kassan och ekonomin stämmer så klart är en viktig del, men annars kom det igång ganska snabbt ändå. Det finns pass att välja på, på bägge orterna - men nu är det lättare att ha en gemensam hemsida och andra gemensamma marknadsföringsinsatser blir lättare att ta hand om. Kontakta gärna Gymmix Torup Hylte och Anchi Eriksson ifall det är fler föreningar som går i liknande tankar! www.facebook.com/toruphyltegympa

Lindsdal Runt med Gymmix

2016-06-17 11:03

Här kommer en hälsning från Gymmix Lindsdal - I ett samarbete med Kalmar Sportklubb så arrangeras Lindsdals dagen för hela familjen! Lindsdal runt heter loppet som både barn och vuxna springer. Alla är taggade och barnen brukar vara först ut i loppet. Uppvärmningen till loppet skötte förstås Gymmix Lindsdal om. I övrigt en familjefest med många utställare, tivoli, hantverk samt sång och musik.

Golden Age - Slovenien Portoroz

2016-06-03 16:14

Golden Age - Slovenien, Portoroz 2-7 oktober 2016! Det går fortfarande bra att anmäla sig fram till 1 juli. Har du och din förening en grupp som gärna kör uppvisningsgymnastik i mogen ålder, så ska ni absolut titta på den här resan. Underbar plats, många anmälda från alla våra grannländer som vill visa Gymnastik från just sitt land. Det kommer mer information i nästa vecka! eller mejla irene.samuelsson@gymnastik.se

Goda exempel i Bålsta GK

Gymmix Torup-Hylte ett Gott exempel!

Gymmixresa i Kroatien

Träna bort din stress!

Bofors Gymnastik och Gymmix är på plats och värmer upp!

Gymmix flaggar för sommarträning

Konditionsträning förstör inte effekten av styrketräning

Pressrelease med AMT idag!

Glöm inte att anmäla dig till årets Inspirationskonvent i Stockholm

Vi puffar för Inspirationskonventet i Stockholm 9 april

Vi söker föreningar som har AMT eller Vuxengymnastik

Pigga Seniorer gör succé i Norr

Fysisk aktvitet på recept bidrar även till ökad livskvalitet

Gymmix Karlsskoga - Nytt Boxpass gör succé

Fler och fler frågar efter Gymmix Sverigekort

Flera Goda Exempel - nu från Hindås

En Gruppträningshälsning från Ljusdal

En Gruppträningshälsning från GF Bofors

Samarbete Gymmix och Wellnet

Kontorsyoga för dig på kontoret

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner


Svedea

Gymnastikens årshjul