Hoppa till innehåll

Regioner

Välj närmaste region och tryck på knappen.

Regionernas nyheter

Senaste nytt

Välkommen till härliga Lillsved!

2016-04-15 11:04

Vill du utbilda dig till gruppträningsinstruktör? Traditionsenligt arrangerar Gymnastikförbundet Mellansvenska och Gymnastikförbundet Öst ett gäng utbildningar på Lillsved, Gymnastikförbundets egen idrottsfolkhögskola.

Träna bort din stress!

2016-05-13 12:45

Ny bok från SISU Idrottsböcker " Träna bort den stressrelaterade ohälsan" skriven av Michael Tonkonogi och Helena Bellardini. Stressrelaterad ohälsa är idag ett av de största hoten mot folkhälsan inte bara i Sverige utan även globalt. Ohälsosam stress orsakar såväl psykiska som fysiska sjukdomar och skador. Ångest, oro och depression är i hög utsträckning stressrelaterade. På www.sisuidrottsbocker.se, hittar du boken!

Bofors Gymnastik och Gymmix är på plats och värmer upp!

2016-05-09 15:49

Bofors GF / Gymmix var på plats i lördags (7 maj) på Alfred Nobels torg i Karlskoga, för att värma upp alla barn och vuxna som skulle springa Energi och Miljöloppet. En gemensam satsning med Orienteringsklubben OKDJERF och Bofors Gymmix för att alla barn och vuxna skulle få springa 3 eller 6 km. Det blir mer ofta man ser en Gymmix-förening som är med och värmer upp inför olika lopp som anordnas i kommunen! Vi hejar på Er! Bra jobbat!

Gymmix flaggar för sommarträning

2016-04-22 14:47

Vi kanske ses på Förbundsmötet i helgen i Stockholm, några av oss. Det ska bli spännande på många sätt! Annars flaggar vi med Gymmix beachflagga under tiden och berättar att, dessa flaggor med Gymmix-text kommer att finnas i butiken igen den 2 maj. Vi tänker förstås på Er sommarträning i föreningarna, då kan det vara bra att ha en Gymmixflagga! Ses.... Irene

Konditionsträning förstör inte effekten av styrketräning

2016-04-19 15:26

En vanlig uppfattning bland många tränande är att om du konditionstränar innan styrketräning blir resultatet av styrketräningen sämre. En rykande färsk avhandling av Marcus Moberg, GIH Stockholm som disputerade den 1 april i år visar på motsatsen.

Pressrelease med AMT idag!

2016-03-23 16:33

Imorse träffades vi i KFUM-KFUKs lokaler mitt i Stockholm! Fler av killarna som är författare till AMT-materialet, som Jacke, Niklas och Stefan fanns på plats. Flera andra nyfikna inom Fitnessbranchen fanns med och ville veta vad AMT är! Tuff och rolig morgonträning samt fika med snack efteråt. AMT konceptet är fortfarande nytt och många frågor får vi! Vi har startat en AMT karta där några föreningar finns med nu! Fler kommer! Ordet AMT betyder = Avancerad Motorisk Träning!

Glöm inte att anmäla dig till årets Inspirationskonvent i Stockholm

2016-03-23 14:01

Gruppträningskonvent med starka profiler som Blossom och Livstilsprofessor Mai-Lis Hellenius och många, många duktiga instruktörer!

Vi puffar för Inspirationskonventet i Stockholm 9 april

2016-03-04 13:41

Blossom Tainton kommer, Professor Mai-Lis Hellenius kommer - Kommer Du? Gymnastikförbundet Öst och Korpen tillsammans bjuder på: Medelgympa, Seniorkraft Intervall, Box N´kick, HiiT Core, Löpning, AMT, Zumba Gold, Yoga med Gong, Afro, Jumping Fitness, Föreläsning om "Sittsjukan" och Organic Bodywork - Allt detta kan man ju bara inte missa! Lördag den 9 april på GIH i Stockholm - anmäl dig nu!

Vi söker föreningar som har AMT eller Vuxengymnastik

2016-03-04 13:32

Vi försöker kartlägga vilka föreningar som har dessa träningsformer. Fler och fler frågar efter AMT och Vuxengymnastik - då är det alltid kul att få skicka direkt till föreningen. Mejla gärna irene.samuelsson@gymnastik.se

Pigga Seniorer gör succé i Norr

Fysisk aktvitet på recept bidrar även till ökad livskvalitet

Gymmix Karlsskoga - Nytt Boxpass gör succé

Fler och fler frågar efter Gymmix Sverigekort

Flera Goda Exempel - nu från Hindås

En Gruppträningshälsning från Ljusdal

En Gruppträningshälsning från GF Bofors

Samarbete Gymmix och Wellnet

Kontorsyoga för dig på kontoret

Rörelse för knopp och kropp

Gymmix-skylten som syns!

Några nya AFRO-Block finns i Gymmix-arbetsrum

Hetaste träningstrenderna 2016

Mera samarbete mellan Gymmix-föreningar

Gott Nytt År med ny Gymmix-förening!

Får vi bjuda på en Yogapaus mellan julborden?

Önskar Er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Mallar 2016 Sverigekort och gästbiljett

Gymmix välkomnande miljö

Gymmix-transfer vid tryck av tröjor

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner


Svedea

Gymnastikens årshjul