Hoppa till sidans innehåll

Årets ledare inom Svensk Gymnastik finns i Örebro

02 JUL 2017 20:08
Alexandra Nyström från Örebro GF KIF har tilldelats Gymnastikförbundets utmärkelse Årets Ledare.
  • Uppdaterad: 02 JUL 2017 20:16

Utmärkelsen delades ut i samband med SM i truppgymnastik i Borås och det var en rörd Alexandra som tog emot priset.

-Jag visste att jag var nominerad men det blev ändå något av en chock, säger Alexandra Nyström som fick utmärkelsen i samband med SM-finalerna i truppgymnastik under SM-veckan i Borås.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

"Alexandra Nyström tilldelas utmärkelsen Årets ledare 2016 för sitt mångåriga ideella engagemang i Örebro GF KIF. Hon är den självklara tryggheten för både gymnaster och andra ledare som hon arbetar tillsammans med. Hon har stor förståelse för att det inte bara är den "gymnastiska" utvecklingen som är viktig, utan också den sociala och mentala. Hon ordnar därför aktiviteter utanför hallen för att öka samhörigheten och vi-känslan. Hon skapar också goda relationer till föräldragrupperna. Alexandra är den som får med alla "på tåget" och får alla att känna sig som en enda stor familj. Alexandra är en värdig mottagare av Gymnastikförbundets utmärkelse Årets ledare 2016."

- Man måste trivas ihop för att kunna prestera ihop. Vi jobbar mycket med vi-känslan både i laget och i föreningen. Ett exempel är att vi infört en ny föreningstävling där våra små gymnaster tävlar med våra äldre landslagsgymnaster, berättar Alexandra.

 

Skribent: Emelie Hedberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKBUTIKEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Scandic