Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa

Barn och gymnastik


Barngymnastiken är grunden för Gymnastikförbundets verksamhet. Den ger en grundläggande motorikträning och vänder sig till flickor och pojkar 3-12 år. Barngymnastik är allsidig, varierande, lekfull och utgår från barnens individuella förutsättningar. Här skapas förutsättningar för ett aktivt liv och fysisk, social och mental utveckling. Inte bara en resurs för samhället, utan också grunden för all form av träning och verksamhet. Och bäddar för ett livslångt intresse!

Våra föreningar bedriver verksamhet i form av familjegymnastik, redskapsgymnastik med lek, musik, rörelse och Bamsegympa för de allra yngsta. Klicka här för att komma till Gymnastikförbundets sida där du kan söka efter en förening nära dig.

Gymnastikförbundet Syd arrangerar årligen flera Barnutbildningar för föreningsledare. För att se aktuella Barnutbildningar, välj fliken Utbildning och sedan utbildningskalender.

Är du intresserad av att veta mer om barn och gymnastik är du välkommen att kontakta Pia Holm på This is a mailto link som kan hänvisa dig till rätt person i vår kommitté.

Barn- och Ungdomskommitté
Charlotte Wennberg
Emelie Lundin
Madelene Borg
Maria Qvarfort
Camilla Carlén
Johanna Olsson
Annika Hernmo
Jessica Österman
Oscar Andersson

Uppdaterad: 26 JUN 2017 14:29 Skribent: Liselotte Lindahl
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Syd
Lingvägen 19
262 61 Ängelholm

Kontakt:
Tel: 043120107
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKBUTIKEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Scandic Catea logotyp Svedea logotyp LEG Logotyp unisport logo Folkspel logotyp Svenska Spel

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Scandic