Hoppa till sidans innehåll

Bamsegympa


Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa.

Vill ditt barn börja på Bamsegympa, så kan du via den här länken komma till en lista med alla gymnastikföreningar som har Bamsegympa. Listan är kommunvis och i bokstavsordning. Klicka på föreningens namn för att komma till deras hemsida och få mer information. 

Gymnastikförbundet har exklusiv rätt att använda Bamse och hans vänner inom barngymnastiken. Bamsegympa är ett färdigt koncept med färdiga material anpassade för barn i åldrarna 3-6 år. Det är lätt att vara ledare för Bamsegympa då man får färdiga lektionsplaneringar i utbildningen. För att få starta Bamsegympa måste föreningen teckna ett licensavtal med Gymnastikförbundet och de aktuella ledarna måste gå utbildning.

Gymnastikförbundet Sydost arrangerar årligen flera Bamsegympa-utbildningar för föreningsledare. För att se aktuella Bamsegympa-utbildningar, välj fliken Utbildning och sedan utbildningskalender.

denna länk kan du läsa mer om Bamsegympa och hur Din förening kan bli en licensierad Bamsegympa-förening.

Uppdaterad: 26 JAN 2018 09:07 Skribent: Liselotte Lindahl
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Sydost
Box 3098
350 33 Växjö

Besöksadress:
Hejargatan 7
350 33 Växjö

Kontakt:
Tel: 0470-21313
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKBUTIKEN

Webbshop

PARTNERS

Stadium Pensum logotyp Vera Sport logotyp Scandic Catea logotyp Svedea logotyp LEG Logotyp unisport logo Folkspel logotyp Svenska Spel

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Scandic