Snart får finaldeltagarna möta publiken.. 17 augusti smäller det i Kungsan!
FOTO: Andreas Gustafsson

Flip'a'trick 2012: finaldeltagarna framröstade

2012-06-19

Nu är de sex finaldeltagarna till Flip'a'trick LIVE 2012 framröstade. Tricking, trampolin, akrobatik och cheerleading m.m. finns med bland deltagarna som kommer från hela landet.

Dessa sex bidrag tog sig till final:

  • Team Flashkick, Gävle (Flip'a'trick Champions 2010, tricking)
  • Vänner i en soffa, Gävle (Akrobater och trickare)
  • Kämpinge GF, Höllviken i Skåne (Hopprep)
  • Mercenaries, Göteborg (Cheerleading)
  • Knights, Göteborg (Cheerleading)
  • X & W, Sundsvall (Trampolin)

Samtliga bidrag kan ses på www.flip-a-trick.se


Jonas Juhl Christiansen

Tillbaka

Ta ett steg bakåt

Senaste nytt

Så påverkar alkohol din träning

Enligt den kunskapsöversikt som tre forskare på GIH har sammanställt kan den fysiska prestationsförmågan i vissa fall vara nedsatt i mer än 60 timmar efter alkoholintag. – Koordination, koncentration och reaktionsförmåga påverkas mest negativt av alkoholkonsumtion, vilket medför att skaderisken ökar, framför allt i samband med trötthet, säger Mikael Mattsson, lektor och en av författarna. »

SweGym i Umeå 23 november 2013

Prova på ett roligt "mini-EUROGYM" i Umeå 23/11. Inspiration, workshops och uppvisningar är i fokus när det andra SweGym genomförs detta året. Läs mer i inbjudan som du når via länken. Anmälan senast 28 oktober, så snabba ryck. Och du.. Det är GRATIS att medverka! »

ZZzzZzZZz...

Som du kanske märkt händer det inte mycket på Flickis.se. Det har sin anledning, sidan sover nämligen. Gymnastikförbundet ser över andra alternativ och funderar så det knakar. Under tiden låter vi sidan sova ostörd.. Idéer eller något du gärna bidrar med? Skicka ett mail jonas.juhl@gymnastik.se direkt. »