En hjälpande hand i nöden; gymnastiktränaren to the rescue!

Passningskunskap: Du vet aldrig när du behöver det!

2012-12-06

Vintern är här och det halkas på för fullt över hela landet och kanske extra mycket i Stockholm? Då träder gymnastiktränarna in på arenan som de äkta hjältar de är! Läs dialogen mellan två truppgymnaster/tränare som Flickis.se snappat upp - och få ett gratis litet skratt med på vägen..

Rasmus Frisk Passningskurserna inom gymnastik funkar även bra när liten tant ramlar på hal trottoarkant!

Jakob Huss Haha… jag har flera gånger stått som passare i tunnelbanan. Trampett tre är dock lite överkvalificerat i många fall. ;)

Rasmus Frisk Stockholm stad har gått ut med att det minst ska vara två säkerhetpassare med minst steg 2 på varje tunnelbanestation.

Jakob Huss Steg ett gäller bara upp till icke ledad buss samt spårvagn.

Rasmus Frisk Dom ändrade det förra vintern! Den gäller bara för ledad buss och spårvagn april-oktober under förutsättning att det icke skall finnas en antydan till snö/is eller risk för halka.

Jakob Huss Har du gått Teori Lövhalka 2?

Rasmus Frisk Jag vill gå den, men föreningen tycker inte att det finns behov då vi inte är på den nivån ännu. Men fluffiga-raggsockor-på-lutande-parkettgolv steg 3 var fantastiskt intressant!

 

Tack grabbar för inblicken i gymnastikens vidunderliga utbildningssystem och dens användningsmöjligheter i den stora vida världen. Nya kurser på g! :)


Jonas Juhl Christiansen

Tillbaka

Ta ett steg bakåt

Senaste nytt

Så påverkar alkohol din träning

Enligt den kunskapsöversikt som tre forskare på GIH har sammanställt kan den fysiska prestationsförmågan i vissa fall vara nedsatt i mer än 60 timmar efter alkoholintag. – Koordination, koncentration och reaktionsförmåga påverkas mest negativt av alkoholkonsumtion, vilket medför att skaderisken ökar, framför allt i samband med trötthet, säger Mikael Mattsson, lektor och en av författarna. »

SweGym i Umeå 23 november 2013

Prova på ett roligt "mini-EUROGYM" i Umeå 23/11. Inspiration, workshops och uppvisningar är i fokus när det andra SweGym genomförs detta året. Läs mer i inbjudan som du når via länken. Anmälan senast 28 oktober, så snabba ryck. Och du.. Det är GRATIS att medverka! »

ZZzzZzZZz...

Som du kanske märkt händer det inte mycket på Flickis.se. Det har sin anledning, sidan sover nämligen. Gymnastikförbundet ser över andra alternativ och funderar så det knakar. Under tiden låter vi sidan sova ostörd.. Idéer eller något du gärna bidrar med? Skicka ett mail jonas.juhl@gymnastik.se direkt. »