Gymnastiken på scen på Stadium Sports Camp i Norrköping
FOTO: Gymnastikförbundet

Stadium Sports Camp: Gymnasterna showar för tusentalig publik

2012-07-16

Stadium Sports Camp är i full gång - och gymnasterna volter såklart konstant :) Se med när gymnasterna under vecka 1 bjussar samtliga andra deltagare och föräldrar på lite show.

Du som är mellan 11 och 15: sugen på att själv testa att showa inför en publik på 3-4000 pers? Se till att anmäla dig till nästa års Stadium Sports Camp så snart anmälningen öppnar i oktober. Det brukar bli fullt snabbt! Läs mer här på sidan eller på www.stadiumsportscamp.se.


Jonas Juhl Christiansen

Tillbaka

Ta ett steg bakåt

Senaste nytt

Så påverkar alkohol din träning

Enligt den kunskapsöversikt som tre forskare på GIH har sammanställt kan den fysiska prestationsförmågan i vissa fall vara nedsatt i mer än 60 timmar efter alkoholintag. – Koordination, koncentration och reaktionsförmåga påverkas mest negativt av alkoholkonsumtion, vilket medför att skaderisken ökar, framför allt i samband med trötthet, säger Mikael Mattsson, lektor och en av författarna. »

SweGym i Umeå 23 november 2013

Prova på ett roligt "mini-EUROGYM" i Umeå 23/11. Inspiration, workshops och uppvisningar är i fokus när det andra SweGym genomförs detta året. Läs mer i inbjudan som du når via länken. Anmälan senast 28 oktober, så snabba ryck. Och du.. Det är GRATIS att medverka! »

ZZzzZzZZz...

Som du kanske märkt händer det inte mycket på Flickis.se. Det har sin anledning, sidan sover nämligen. Gymnastikförbundet ser över andra alternativ och funderar så det knakar. Under tiden låter vi sidan sova ostörd.. Idéer eller något du gärna bidrar med? Skicka ett mail jonas.juhl@gymnastik.se direkt. »