Hoppa till sidans innehåll

SISU Idrottsutbildarna


SISU Idrottsutbildarna kan hjälpa din förening med föreningsutveckling och utbildningar utanför Gymnastikförbundets utbud, till exempel 'Träningsläger för styrelsen' samt hjärt- och lungräddning - livräddande första hjälpen. Som förening tar ni kontakt med ert närmsta distriktskontor för SISU Idrottsutbildarna. Vill du veta mer, klicka in på www.sisuidrottsutbildarna.se.

Vi vill särskilt lyfta Introduktionsutbildning för tränare - en kostnadsfri, helt webbaserad, utbildning för att introducera tränaruppdraget inom idrotten. Syftet är framförallt att inspirera till ett viktigt och spännande uppdrag med alltifrån reflektion kring ledarskap till konkreta övningar för såväl barn, ungdomar och vuxna. 

Vi vill också lyfta Idrottens elittränarutbildning, ETU:

"Ett tränar- och ledarskap med hög kvalitet är en mycket viktig faktor för utveckling och framgång inom elitidrotten och det är grundidén för idrottens elittränarutbildning (ETU)"

Uppdaterad: 28 NOV 2017 17:58 Skribent: Moa Thomas
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKBUTIKEN

Webbshop

PARTNERS

Stadium Pensum logotyp Vera Sport logotyp Scandic Catea logotyp Svedea logotyp LEG Logotyp unisport logo Folkspel logotyp Svenska Spel

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Scandic