Hoppa till sidans innehåll

Varför nytt utbildningssystem?


Varför reviderar vi vårt utbildningssystem? Den påbörjade revideringen av våra kurser och vårt utbildningssystem är en del i strategin med vår utvecklingsmodell och våra nyckelfaktorer. Denna strategi ska genomsyra all vår verksamhet och självklart också vår utbildningsverksamhet. Att införa ett nytt uppdaterat utbildningssystem är också en viktig del i det uppdrag vi som förbund och förening har - att säkerställa välutbildade och kompetenta ledare. Vår nyckelfaktor tre säger:

Säkerställa välutbildade och kompetenta ledare

All träning ska vara sund, stimulerande och utvecklande. Alla som är aktiva inom Svensk gymnastik har därför rätt till kompetenta ledare.

Ledare på alla nivåer ska ges möjlighet att fördjupa sina kunskaper genom kontinuerlig utbildning. På förenings-, regions- och nationell nivå ska det finnas kontinuerligt uppdaterade planer för att höja kompetensen hos såväl nya som mer erfarna ledare.

Detta garanteras genom Gymnastikförbundets utbildningsverksamhet som utvecklas kontinuerligt och låter sig påverkas av nya forskningsrön, vetenskapliga observationer och av en ständig omvärldsbevakning. 

Uppdaterad: 08 FEB 2018 16:41 Skribent: Anne Lindström
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKBUTIKEN

Webbshop

PARTNERS

Stadium Pensum logotyp Vera Sport logotyp Scandic Catea logotyp Svedea logotyp LEG Logotyp unisport logo Folkspel logotyp Svenska Spel

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Scandic