Hoppa till sidans innehåll

Utvecklingsdag för regionens domare

Sista anmälningsdag är tre veckor innan utbildningen start. Anmälan går att göra i efterhand i mån av plats med en extra avgift på 200 kr. Anmälan kan stängas i förväg om utbildningen är fulltecknad. Vi reserverar oss för att kurser kan bli inställd vid för få anmälda deltagare. 

Vänligen observera att dagen vänder sig till domare i GF Uppsvenska. Domare från andra regioner är välkomna i mån av plats och står för kostnader för mat själva. 

TTK Uppsvenska bjuder in till utvecklingsdag för regionens domare för att träffas och för att tillsammans utveckla domarkåren i Uppsvenska. Vi kommer att öva på bedömningen tillsammans, diskutera vanliga fel och missuppfattningar samt hur vi tillsammans kan locka fler att ansluta sig till domarkåren.

Tid :

9.00 Övning, diskussion, fika och lunch
15.00 Möjlighet att göra omprov

17.00 Slut för dagen

Plats : Scandic CH, Gävle

Kontakt:

Har du frågor eller önskar göra omprov, kontakta Rebecca Holmgren och meddela vilka paneler du vill göra prov i på This is a mailto link.


 

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKBUTIKEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Scandic