Hoppa till sidans innehåll

VattenträningGymnastikförbundet Uppsvenska inbjuder dig till utbildningen Vattenträning. På denna utbildning lär du dig det grundläggande för att arbeta i vattnet, kunna skapa ett vattenträningsprogram och instruera vattenträning. Vattnets motstånd gör att rörelser och rörelsetempo behöver anpassas. Här arbetar vi bland annat med vattnets fysikaliska egenskaper, passupplägg, rörelsevariation, instruktörsteknik och användning av redskap. 

Utbildningen vänder sig till både nya instruktörer samt de som lett vattenträning tidigare men saknar en grundläggande utbildning.

Du bör ha varit med som deltagare på några vattengympapass för att lättare kunna ta dig an utbildningen. I övrigt behövs inga förkunskaper.  

Instruktör för utbildningen är Sofia Sterner Gustafsson som har en lång erfarenhet av att både leda vattenträning och utbilda andra instruktörer i träningsformen. Sofia är verksam i Nyköping/Oxelösund där hon arbetar deltid som instruktör och deltid som lärare. Hon är också instruktör på inspirationsdagar runt om i Sverige och på träningsresor.

Varmt välkommen med din anmälan.

 

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKBUTIKEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Scandic