Hoppa till sidans innehåll

Unisport


Unisport (tidigare Rantzow Sports) och Linden Equipment for Gymnastics AB (LEG, som även de är en del av Unisport) har ett långsiktigt och mångårigt samarbetet med Gymnastikförbundet.

Avtalet består av flera delar där fokus ligger på anläggningsfrågan och redskap.

- Med LEG och Rantzows erfarenhet och kunskap inom området kommer de kunna bidra till att flytta fram Svensk Gymnastiks positioner i arbete med att verka för att öka tillgången till träningsytor både avseende nybyggnationer men också tillgänglighet och redskap i befintliga hallar/skolsalar, säger Johan Fyrberg, generalsekreterare på Gymnastikförbundet.

Utöver ett generellt ekonomiskt stöd kommer LEG att bidra med fulla uppsättningar av tävlingsredskap på ett antal av de nationella tävlingshelgerna i truppgymnastik. Det garanterar bra förutsättningar för gymnasterna och underlättar för arrangörsföreningarna.

Avtalet innebär också att folkhögskolan Lillsved, som ägs av Gymnastikförbundet, även fortsatt utrustas med redskap från LEG och Rantzows och att dessa kan underhållas under avtalsperioden. Detta innebär att utbildningsverksamhet och lägerverksamhet även fortsättningsvis kan hållas på Lillsved.

- Vi är mycket glada att vårt samarbete fortsätter. Samarbetet ger oss mycket när det gäller produktutveckling och sortiment av redskap för både tävlings- och skolgymnastik, säger Anders Bohman, Unisport.

Uppdaterad: 21 AUG 2018 14:03 Skribent: Robert Berglind
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKBUTIKEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Scandic Catea logotyp Svedea logotyp LEG Logotyp unisport logo Folkspel logotyp Svenska Spel

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Scandic