Hoppa till innehåll

Nominera era unga ledare till Ledarcamp 2015

2015-04-22 17:44

Ledarcamp är ett läger som inspirerar unga ledare att fortsätta utvecklas inom idrotten. Under 2015 får ungefär 20 tjejer och killar från respektive Jämtland-Härjedalen och Västernorrland chansen att delta i lägret, där får de träffa likasinnade, utbyta erfarenheter och utvecklas som idrottsledare. Du har möjlighet att påverka vem som får chansen att vara med genom att nominera en ung ledare som du vill belöna för gott arbete och ge möjlighet till utveckling.

Gruppträning: Boka in 22 augusti för Träningskonvent!

2015-04-22 12:13

Lördag 22 augusti är det dags för årets träningskonvent, denna gång i Bräcke! Vi erbjuder som vanligt en härlig blandning av inspirerade pass, så som yoga, Pumpa Rumpa, Sitt och stå-gympa samt Bräckes egen stolthet Outdoor! Inbjudan, program och anmälan kommer att läggas ut på denna sida inom kort.

KvAG: Rekorddeltagande i Birstacupen

2015-04-20 10:48

I lördags avgjordes Birstacupen i Sundsvall med Sundsvallsgymnasterna som arrangörer. 130 gymnaster från Umeå i norr till Gävle i söder och Åre i väster kom till start och visade upp rörelseglädje av högsta klass. Det blev flera fina framgångar för GF Mitts föreningar, med pallplaceringar i alla steg.

KvAG Fina framgångar för Sundsvallsgymnasterna i Falun

2015-04-13 10:33

I lördags tävlade några av Sundsvallsgymnasterna tjejer i tävlingen Mörksuggan i Falun. Det resulterade i ett flertal fina placeringar, bland annat vann Kristina Åhlin steg 7 efter att ha tagit hem alla grensegrar i sin klass! Grattis!

Årets förening får även Värdegrundsstipendium

2015-04-09 07:53

2014 års Idrottens Vill Värdegrundsstipendium som delas ut av Jämtland-Härjedalens Idrottsförbund, går till Bräcke SK som även blev Årets förening vid GF Mitts årsmöte. Föreningen får stipendiet bland annat för sin satsning på Träning 60+ och Outdoor Bräcke, med hinderbana och utegym. Grattis och bra jobbat säger vi!

Framgångar i både RG och Gladiatorerna för ÖGK

2015-03-24 21:09

De senaste veckorna har Örnsköldsviks GK radat upp framgång efter framgång. 14-15 mars tävlade systrarna Pettersson i Riga och 13 st gymnaster deltog i en regiontävling i Södertälje. förra helgen var det dags för RG Star i Stråssa och Edvin Forsgren som till vardags är ledare för Parkour och Freerunning tävlade i TV4:s Gladiatorerna.

Uttagning till Riksfinalen på Iskristallen i Östersund

2015-03-24 20:35

Lördag den 21 mars avgjordes Iskristallen i kvinnlig artistisk gymnastik i Östersund Arena. 80 gymnaster tävlade på steg 1-7. En lyckad dag med många framgångar. Tävlingen var även en uttagning till Riksfinalen på steg 5 & 6 som går i Stockholm den 9 maj. De som kvalificerade sig och representerar Region Mitt i finalen var: Steg 5: Lisen Boeye, Östersundsgymnasterna. Nike Sandin, Sundsvallsgymnasterna. Felicia Landén, Östersundsgymnasterna Steg 6: Liv Åkerdahl, GF Astra. Wilma Matthias, Östersundsgymnasterna. Isabell Dahlgren, GF Astra.

Rapport från GF Mitts årsmöte

2015-03-17 15:09

I bästa vårvinterväder gick GF Mitts årsmöte av stapeln på Café UH i Örnsköldsvik lördag 14 mars. Dagen inleddes med gruppdiskussioner och efter lunch avhandlades årsmötet för regionen. Under årsmötet tillkännagavs Årets ledare, Årets aktivitetsledare samt Årets organisationsledare.

Fina prestationer utomlands för ÖGK's gymnaster

2015-02-25 12:48

De duktiga RG gymnasterna från Örnsköldsvik har varit ute i Europa och tävlat, det handlar om Gracia Cup i Ungern och Miss Valentine i Estland.

Medaljer till ÖGK på RG Star

Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken bjuder in till Påsklovsläger i KvAG

Årets Ledare och Årets Förening

Årsmöte 2015

Utbildningar 2015 ute för anmälan

Medaljregn för ÖGK på Svenska Cupen

Jaktfalken bjuder in till Jullovsläger i KvAG

Rapport från Birstacupen

JSM medaljer till ÖGK

Rapport och bilder från tävlingar i Östersund

Lag-SM Guld och Lag-JSM Brons till ÖGK

Rapport och bilder från GymmixKonvent i Njurunda

Härlig invigning av Outdoor Bräcke

Fina resultat i varmt Ryssland

Jennifer Pettersson i De Aktivas Råd

Guld och Silver för Jennifer på SM

Grattis Friedrich och Wendla

Cassandra femma i Polen

Birstacupen växer - Och vill bli ännu större

Årets Förening och Årets Ledare 2013

Äldre nyheter

Hitta det du söker efter

Välkommen till Gymnastikförbundet Mitt

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 224 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar.

Klubbar

Nominera årets gymnastikkommun 2015
Gymnastikombudsman
Gymnastikförbundets juridiska nämnd

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner