Hoppa till innehåll

RG: Lag-SM i Örnsköldsvik 26-27 september

2015-09-01 11:11

Vill ni se rytmisk gymnastik i toppklass? Kom då till Örnsköldsvik 26-27 september då både juniorer och seniorer gör upp om medaljerna i Lag-SM!

Missa inte Gymnastikforum - något utöver det vanliga!

2015-08-27 09:07

Välkomna till gymnastikföreningarnas mötesplats - Gymnastikforum 2015, 17-18 okt på Quality Hotel Friends i Solna. I år bjuds vi på ett fullspäckat program där vi gemensamt inspirerar, diskuterar och förbereder den fortsatta utvecklingen mot Vision 2020. Vi får besök av Keith Russel, en av gymnastikvärldens mest gedigna och globalt respekterade auktoriteter. SVT-programmet "Svett & Etikett" visar truppgymnastiken från en utomståendes ögon. Goda exempel från lyckade föreningsprojekt inom värdegrund, kommunikation, lokaler, barnrättsperspektivet och nya träningsformer presenteras, direkt att ta med hem till den egna föreningen. Vi ser även fram emot paneldebatt, personliga diskussioner, inspiration och lärdomar från studier samt givande samtal om gymnastikens framtid och möjligheter. Sista anmälningsdag är 11 september, då vi räknar med ett stort evenemang på ca 250 deltagare ser vi gärna att du anmäler dig så snart som möjligt. Vi ses i oktober för två intensiva och inspirerande dagar!

Soligt träningskonvent i Bräcke

2015-08-26 11:10

Strålande sol välkomnade deltagarna på GF Mitts Träningskonvent när de kom till Bräcke i lördags morse. Förutom fint väder innehöll dagen tolv valbara pass och en föreläsning, vilket innebar att alla hittade något som passade deras tycke och smak. Svett, skratt och sol är lämpliga ord som sammanfattar dagen.

Höstlovsläger i RG i Örnsköldsvik

2015-08-24 14:34

Örnsköldsviks GK bjuder in RG-gymnaster till höstlovsläger i Örnsköldsvik 27/10-1/11. Förutom träning blir det bland annat Halloweenkväll, äventyrsbad och kanske även lite ishockey?! Välkomna!

Sundsvallsgymnast på träningsläger i Italien

2015-08-19 14:35

Sundsvallsgymnasterna Jaktfalkens huvudtränare Malin Andersson och hennes gymnast Kristina Åhlin, 10 år, blev i år uttagna av Svenska Gymnastikförbundets Kvinnliga Tekniska Kommitté (KTK) att delta vid årets UEG läger (European Union of Gymnastics) i Tirrenia Olympica Preparation Center i Italien 9-19 juli. Förutom Malin och Kristina, deltog även Viktoria Herjeryd och Thea Rosby (Järfällagymnasterna) i den svenska delegationen. Med på lägret och utbildningen fanns europeiska experter på varje redskap; Hopp, Barr, Bom, Fristående, trampolin samt en domarexpert från Internationella Gymnastikförbundet (FIG).

SM-veckan i Sundsvall är över

2015-07-06 15:13

Ett års planering och förberedelser, och så *poff* är allt över innan man nästan har hunnit andas. Ungefär så borde känslan kunna sammanfattas hos Anders Fors och övriga inblandade i Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken, arrangörer av gymnastiktävlingarna vid årets SM-vecka i Sundsvall. 9 stycken Svenska mästare utsågs under den gångna helgen i truppgymnastik, trampolin och DMT. Publiken bjöds på elitgymnastik av yttersta klass från bland annat flera landslagsgymnaster.

Internationell RG-tävling i Örnsköldsvik i augusti

2015-07-03 07:54

SM-veckan i Sundsvall har inte ens hunnit avslutas innan det är dags att blicka framåt mot nästa stora gymnastikevenemang i regionen. 27-30 augusti är det dags för Paradise Star, en internationell tävling i rytmisk gymnastik som arrangeras av Örnsköldsviks GK.

Östersundsgymnasterna anställer en sportchef

2015-06-26 15:23

Enligt ett pressmeddelande från Östersundsgymnasterna blir det Jessica Wallskog Svensk som kliver in på den nya posten som sportchef då föreningen inleder en offensiv för att utveckla verksamheten. Jessica Wallskog Svensk har mångårig erfarenhet som tränare för Östersundsgymnasterna och får nu förtroendet att bli sportchef. Syftet med rollen som sportchef är att överblicka och samordna Östersundsgymnasternas verksamhet.

Välkomna till MITT läger 2015!

2015-06-23 15:44

Är du mellan 11 och 18 år och gillar gympa? Då har vi en tokbra nyhet för dig; MITT läger 2015 som går av stapeln 7-8 november i Östersund Arena. Vi erbjuder ett blandat program där du, förutom att träffa en massa nya kompisar, får prova på bland annat trupp, AG, trampolin, hopprep, parkour och en massa annat skoj! Det spelar alltså ingen roll vilken disciplin du tränar, alla är välkomna! Mer info om lägret kommer i augusti, men boka in 7-8 november i kalendern redan nu!

Glad midsommar!

RG: Klara för VM

Semestertider på kansliet

RG: Sex medaljer till ÖGK på SM i Halmstad

Bor du i Årets gymnastikkommun?

Gruppträning: Pallplatser i Barcelona för Jämtflammorna

Nominera era unga ledare till Ledarcamp 2015

Gruppträning: Boka in 22 augusti för Träningskonvent!

KvAG: Rekorddeltagande i Birstacupen

KvAG Fina framgångar för Sundsvallsgymnasterna i Falun

Årets förening får även Värdegrundsstipendium

Framgångar i både RG och Gladiatorerna för ÖGK

Uttagning till Riksfinalen på Iskristallen i Östersund

Rapport från GF Mitts årsmöte

Fina prestationer utomlands för ÖGK's gymnaster

Medaljer till ÖGK på RG Star

Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken bjuder in till Påsklovsläger i KvAG

Årets Ledare och Årets Förening

Årsmöte 2015

Utbildningar 2015 ute för anmälan

Äldre nyheter

Hitta det du söker efter

Välkommen till Gymnastikförbundet Mitt

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 224 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar.

Klubbar

Nyheter från SF

Gymnastikombudsman
Gymnastikförbundets juridiska nämnd

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner


Gymnastik tv