Hoppa till innehåll

GF Mitt söker regionkonsulent

2016-11-23 13:18

Vi söker en ny regionkonsulent som är initiativrik, självständig och som har ett gott ordningssinne! Du blir vårt ansikte utåt tillsammans med regionkontoret och regionstyrelsen. Befattningen är deltid (75%) med placeringsort i Sundsvall, Östersund eller Örnsköldsvik (Idrottens Hus). Vi önskar din ansökan tillsammans med ett CV senast 20 december 2016. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Uppvisning och tårtkalas när GF Astra invigde sin nya hall

2016-11-22 13:59

Det var en härlig dag i söndags när närmare 300 personer kom för att fira GF Astras invigning av den nya hallen och föreningens 5-årsjubileum. Efter inledande prat av Thomas Åkerdahl, GF Astra och Annelie Zakrisson från Gymnastikförbundet Mitt så klipptes bandet och alla grupper hade uppvisning i två omgångar. Föräldrar och syskon fick vara med och prova på redskap och övningar till stor glädje och dagen avslutades med tårtkalas.

Dags att nominera Årets ledare och förening 2016

2016-11-21 19:08

Har ni i er förening gjort något som ni tycker bör uppmärksammas eller har ni en ledare som ni anser bör uppmuntras? Nu har ni möjlighet att nominera årets förening och/eller årets ledare för verksamhetsåret 2016. Vi i Gymnastikförbundet Mitt kommer att dela ut en utmärkelse till en aktivitetsledare och en utmärkelse till en organisationsledare, eftersom vi tycker att även de som sitter i styrelser och kommittéer är värda att uppmärksammas!

Utbildningar 2017

2016-11-21 18:05

För att lättare kunna se vilka utbildningar som erbjuds i regionen under 2017, så har vi gjort en översikt med preliminära datum för de olika utbildningarna. För uppdaterat kursutbud, klicka på Utbildning uppe i högra hörnet och sedan Utbildningskalender 2017.

Är du intresserad att medverka i Gymnastikförbundet Mitts arbete?

2016-11-17 13:43

Valberedningen tar emot intresseanmälan från er som vill vara med i styrelsen från mars 2017. Det är både ett stort ansvar och en utmaning att sitta i vår styrelse, men också glädje och tillfredsställelse att få möjlighet att utveckla gymnastiken på alla plan. Vi söker dig som har ett stort hjärta för gymnastiken, som gillar att arbeta strategiskt, som är beredd att samarbeta med många människor både lokalt, regionalt och centralt, som tycker att det är roligt med utmaningar och vill sätta vår region på gymnastikkartan och som är beredd att lägga ner tid på detta. Anmäl ditt intresse till valberedningen! Liselotte Pettersson, pettersson.liselotte@telia.com, Tel:070-516 06 01.

Stora svettdroppar på litet träningskonvent

2016-11-14 19:23

Som traditionen bjuder, så sken solen på deltagarna när de lördag 29 oktober förväntansfulla klev in i Njurundahallen för årets Träningskonvent. En tapper skara träningssugna fick under dagen svettas, skratta och även gnugga de små grå några gånger, när de provade på så väl olika dansstilar som Power yoga och Challenge. Efter fullgjort dagsverke, var det nöjda och glada men trötta och kanske lite stela deltagare som tacksamt tog emot sin goodiebag och styrde stegen hemåt mot den hägrande soffan...?!

Kom och testa på parkour!

2016-11-07 14:44

Lördag 10 december är alla parkourintresserade från 9 år och uppåt, välkomna till ett prova-på/träningstillfälle på Birstahov i Sundsvall. Dagen är uppdelad i två pass á 2,5 h, så antingen är man med på förmiddagen eller eftermiddagen. Det kommer att vara både uppvisning och prova-på-verksamhet. Oavsett om du är helt nybörjare på parkour, eller om du tränar flera gånger i veckan, så kommer det att finnas utmaningar för dig!

KvAG: Höstlovsläger hos Sundsvallsgymnasterna

2016-09-26 15:07

Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken bjuder in KvAG-gymnaster och ledare på alla nivåer till ett höstlovsläger 31/10-3/11.

Astras nya hall skapar möjligheter för fler stjärnor

2016-09-19 10:15

GF Astra har funnits i bra precis fem år, och fram tills nu har ledare, aktiva och föräldrar släpat redskap fram och tillbaka inför och efter varje träning. Nu är det ett minne blott, då föreningen äntligen har lyckats landa i en hall specialbyggd för verksamheten.

Träningskonvent 2016

Inbjudan till Uppstartsläger Sundsvallsgymnasterna

Utbildningar ht-16

Save the date! Gruppträningsconvent 29 oktober

Alla kan gympa 16 oktober i Sundsvall

Full fart på sommarlägren

RG: Guld och brons till ÖGK i regionstävling i Stockholm

Succe för Truppcupen!

Sommarläger KvAG med Östersundsgymnasterna

KvAG: Uttagning till Riksfinalen på Birstacupen

RG: Brons till Alma Wikström under RG Star 2 i Örnsköldsvik

Sommarläger med Sundsvallsgymnasterna

Rapport från GF Mitts årsmöte 2016

Många coola volter och glada gymnaster på Dubbelvolten!

RG: Tre ÖGK-gymnaster klara för NM

KvAG: Lägerdag efter Iskristallen

RG: Uttagningstävling mot Nordiska Mästerskapen

Rödöns SK - föreningen som satsar på bredden i stället för eliten

Inbjudan till Dubbelvolten 5 mars

Välkommen till Årsmöte och Regionsforum 2016

Äldre nyheter

Hitta det du söker efter

Välkommen till Gymnastikförbundet Mitt

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 224 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar.

Klubbar

Gymnastikens årshjul

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner