Hoppa till innehåll

Alla kan gympa 16 oktober i Sundsvall

2016-06-29 14:48

Vill du leda en gympagrupp för barn och ungdomar med funktionsnedsättning? Då har vi utbildningen för dig! Söndag 16 oktober anordnar vi kursen Alla kan gympa i Njurunda söder om Sundsvall.

Full fart på sommarlägren

2016-06-22 10:04

Under de två första veckorna på sommarlovet, har det inte varit någon vila direkt för hundratals barn och ungdomar i regionen. Både Östersundsgymnasterna och Sundsvallsgymnasterna arrangerar sommarskola/-läger där deltagarna får prova på olika övningar och redskap, allt från barr, hopp och trampolin till parkour, bom och band.

Hemsidan kommer att ligga nere 7-8 juni

2016-06-01 14:27

Vi vill flagga för att vår hemsida kommer att ligga nere under perioden 7-8 juni, så om ni behöver komma åt information via denna hemsida eller anmäla er till en kurs ber vi er göra det innan eller efter angiven period. Under nästa vecka gör Riksidrottsförbundet en uppgradering av IdrottOnline. Själva arbetet kommer att genomförs mellan den 7 juni kl 13:30 - 8 juni kl 12:30. Under tiden arbetet pågår kommer samtliga IdrottOnline-sajter att vara stängda. Räkna också med att det blir en mjuk start efter uppgraderingen den 8 juni.

RG: Guld och brons till ÖGK i regionstävling i Stockholm

2016-05-03 13:55

Örnsköldsviks GK skickade 15 gymnaster till regionstävlingen i Stockholm förra helgen och det blev en lyckad resa. Senioren Cassandra Pettersson tog guld och junioren Alma Wikström tog brons, liksom Clara Westman i ungdomsklassen samt Sofie Bonde och Thilde Berggren i duo/ungdom. Grattis!

Succe för Truppcupen!

2016-04-19 13:31

Östersundsgymnasterna arrangerade den gångna helgen Truppcupen, med ca 400 gymnaster på plats i Östersund Arenas A-hall. Föreningen genomförde tävlingen med bravur, såväl som arrangör som de deltagande lagen. "Jag längtar redan till nästa års tävling", säger Kajsa Hägle, projektansvarig för Truppcupen.

Sommarläger KvAG med Östersundsgymnasterna

2016-04-12 10:06

Under v 31, 1-4 augusti, bjuder Östersundsgymnasterna in till ett läger i Kvinnlig AG i Östersund Arena. Varje förening står själva för att ta med tränare, 1 tränare per 6 gymnaster. Inget krav på gymnasternas nivå. Vill du veta mer? Klicka på länken nedan för att komma till inbjudan.

KvAG: Uttagning till Riksfinalen på Birstacupen

2016-04-11 13:08

I lördags var det dags för Birstacupen i kvinnlig AG i Sundsvall. Förutom närmare hundra tävlande på steg 1-7 och Rikspokalen, så var det dessutom uttagningar till Riksfinalen som går av stapeln i Stockholm i början av maj. De som gick vidare på Steg 5: Tyra Sidfeldt, Gymnastikföreningen Astra, Britta Krylén och Mira Schindele, Östersundsgymnasterna. Steg 6: Liv Åkerdahl, Gymnastikföreningen Astra, Nike Sandin, Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken GK och Lisen Boeye, Östersundsgymnasterna.

RG: Brons till Alma Wikström under RG Star 2 i Örnsköldsvik

2016-04-11 10:58

Under lördag och söndag arrangerade ÖGK den nationella tävlingen RG Star 2 och belöning för detta blev bland annat en bronsmedalj till hemmagymnasten Alma Wikström i juniorklassen.

Sommarläger med Sundsvallsgymnasterna

2016-03-30 10:41

Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken bjuder in till ett flertal läger under sommaren, såväl dagläger som övernattningsläger, inom gymnastik, parkour och tricking, för olika åldrar. Lägren hålls på Birstahov, som under våren har fått en ansiktslyftning med bland annat en ny groplandning för barr och fasttrack samt en ny höj/sänkbar grop för tumbling.

Rapport från GF Mitts årsmöte 2016

Många coola volter och glada gymnaster på Dubbelvolten!

RG: Tre ÖGK-gymnaster klara för NM

KvAG: Lägerdag efter Iskristallen

RG: Uttagningstävling mot Nordiska Mästerskapen

Rödöns SK - föreningen som satsar på bredden i stället för eliten

Inbjudan till Dubbelvolten 5 mars

Välkommen till Årsmöte och Regionsforum 2016

RG: Medaljer för ÖGK i internationell tävling

Uppskattad trupptävling i Sundsvall

Riktlinjer för Idrottslyftet 2016

Översikt Utbildningsplan 2016

Är du intresserad att medverka i Gymnastikförbundet Mitts arbete?

MITT Läger - en succé!

Dags att nominera Årets Ledare och årets Förening!

KvAG: Svenska Cupen, Juniorcupen och Östersundspokalen avgjordes i Östersund Arena

Parkourytan i Birstahov invigd

RG: Fler medaljer till ÖGK

RG: Medaljer för ÖGK i Svealandsmästerskapen

Var med och påverka framtidens gymnastikutbildningar!

Äldre nyheter

Hitta det du söker efter

Välkommen till Gymnastikförbundet Mitt

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 224 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar.

Klubbar

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner


Svedea

Gymnastikens årshjul