Hoppa till innehåll

Gruppträningskonvent 2015

2015-05-22 12:37

Nu ligger konventet ute för anmälan med en massa härliga valbara pass och föreläsning. Så boka in den 29 augusti i Gävle redan nu! All information hittar du högst upp på hemsidan under flikarna utbildning samt under Gruppträning. Välkomna!

Ockelboläger

2015-04-20 15:03

Ockelbolägret är nu fullt! Men om du lägger in din anmälan så kommer du med på väntelistan!

Nyhetsbrev

2015-03-27 07:49

Nästa nyhetsbrev kommer i mars. Så ni som inte har anmält er att vilja ha det har fortfarande tid på er att anmäla det.

Ledarutvecklingsdagen

2015-03-24 10:53

Lördagen den 5 september arrangerar vi Ledarutvecklingsdagen på Scandic Väst i Gävle. Det kommer bli en dag med mycket information, föreläsning, work shops, truppforum, goda exempel, SISU och mycket mer. En dag som är för just DIG varelse du är ledare, styrelseledamot, kanslist eller eldsjäl. Du kommer väl? Så boka in den 5 september redan nu i kalendern. Utförligt program kommer inom kort. Anmälan kommer du att kunna göra via vår hemsida.

Faluklockan 2015

2015-03-27 08:04

Den 21 mars arrangerades trupptävlingen Faluklockan av GF Gymnos i Falun. Totalt 28 lag gjorde upp i klasserna MT/RT pojk, MT, RT2, RM1 och RM3. Roligt var att lag tagit sig till Falun från både Stockholm och Hudiksvall för att delta på tävlingen. De tre deltagande killagen och mixlaget bjöd på både energi och fin gymnastik. Stämningen bland deltagande lag var positiv och det var en fröjd att se så många glada gymnaster tillsammans.

Brinner du för gruppträning?

2015-03-27 07:50

Den regionala Gymmixkommittéen söker nu personer som brinner för gruppträning. Är det dig de söker eller vet du någon som skulle vilja vara med och påverka vad som sker i regionen, nominera då dig själv eller denne till: uppsvenska@gymnastik.se

Uppförandekod

2014-12-12 12:44

Vår verksamhetsidé är Rörelse hela livet. Varje gymnastikförening bestämmer vilken mix av verksamhet man erbjuder. Oavsett inriktning följer alla medlemsföreningar Svenska Gymnastikförbundets stadgar och riktlinjer. En gemensam uppförandekod gäller alla inom Svensk Gymnastik – aktiva, anställda, ideellt verksamma.

Nyhetsbrev

2014-12-15 11:51

Nu äntligen startar vi vårt Nyhetsbrev! Här får du information om vad som händer i regionen, utbildningar och tävlingar samt annat matnyttigt! Gå in på "För föreningen" och klicka på Nyhetsbrev så anmäler du dig till att få det per mejl. eller.....

Utvecklingsmodell för Svensk gymnastik-rörelse hela livet

2014-12-15 11:52

Utvecklingsmodell för Svensk Gymnastik – rörelse hela livet Svensk Gymnastik är en rörelse i ständig rörelse. Vi har därför satt upp utmanande mål och vill välkomna ännu fler till vår breda verksamhet. Vi utvecklas hela tiden och strävar efter att bli ännu bättre. Svensk Gymnastiks utvecklingsmodell lägger grunden för detta. Modellens pusselbitar beskriver nivåer där olika föreningar och individer kan välja ”sin” form av Svensk Gymnastik. Hela livet! Modellen bygger på stadier. De fyra första har en grund av social och fysisk kompetens. Två stadier handlar om träning och/eller tävling med livslång aktivitet och rörelse som mål. Två siktar på maximal prestation. Inom Svensk Gymnastik skall individer kunna röra sig mellan olika stadier, i egen takt och ambitionsnivå.

Minnesanteckningar från Förbundsmötet 2014

Höstens Utbildningar

Tack för mig!

Idrottslyftet 2014 - Riktlinjerna är här

Uppförandekod

Äldre nyheter

Hitta det du söker efter

Gymnastikförbundet Uppsvenska

Välkommen till Gymnastikförbundet Uppsvenska. Vi är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 210 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar. 141 föreningar och ca 24 000 medlemmar finns här i vår region.

Klubbar

Gymnastikombudsman
Gymnastikförbundets juridiska nämnd

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner