Hoppa till innehåll

NIU Gymnastik i Uppsala

2015-11-24 11:01

Patrik Gustavsson är f.d Celsiuselev på NIU Gymnastik och aktiv gymnast i truppgymnastik i landslaget. För exakt ett år sedan tog han EM- brons i truppgymnastik med landslaget och nu i helgen tog han med sitt klubblag Brommagymnasterna Nordiskt mästerskapssilver med bara 0.063 till guldet. Grattis Patrik!

NIU / LIU Elitidrottsgymnasiet

2015-11-24 11:02

Vill du kombinera din idrott med studier? Då ska du söka till NIU på Celsiusskolan i Uppsala. Sveriges största och troligen bästa Elitidrottsgymnasium.

Nätverksträff i Uppsala 7 november

2015-11-24 11:02

På gymnastikens nätverksträff i Uppsala lördagen den 7 nov träffades representanter från föreningsstyrelserna i Sigtuna/Märsta GK, Bålsta GK, Älvkarleby GF, Heby GF och GF Uppsalaflickorna för att diskutera aktuella frågor med GF Uppsvenska och Upplandsidrotten. Det blev en givande träff som präglades av dialog och utbyte av konkreta lösningar och problemställningar. I kombination med information av det samordnade stöd som Gymnastikförbundet och Upplandsidrotten kan ge föreningarna inom distriktet. Även om föreningarna är olika i storlek och har delvis olika förutsättningar fanns flera gemensamma beröringspunkter. Alla arbetar efter Gymnastikförbundets nya utvecklingsmodell och känner att de har utvecklingskraft, dock finns saker på vägen som måste lösas.

Brinner du för gruppträning?

2015-03-27 07:50

Den regionala Gymmixkommittéen söker nu personer som brinner för gruppträning. Är det dig de söker eller vet du någon som skulle vilja vara med och påverka vad som sker i regionen, nominera då dig själv eller denne till: uppsvenska@gymnastik.se

Nyhetsbrev

2015-11-24 11:02

Nästa nyhetsbrev kommer i oktober. Så ni som inte har anmält er att vilja ha det har fortfarande tid på er att anmäla det.

Uppförandekod

2014-12-12 12:44

Vår verksamhetsidé är Rörelse hela livet. Varje gymnastikförening bestämmer vilken mix av verksamhet man erbjuder. Oavsett inriktning följer alla medlemsföreningar Svenska Gymnastikförbundets stadgar och riktlinjer. En gemensam uppförandekod gäller alla inom Svensk Gymnastik – aktiva, anställda, ideellt verksamma.

Nyhetsbrev

2014-12-15 11:51

Nu äntligen startar vi vårt Nyhetsbrev! Här får du information om vad som händer i regionen, utbildningar och tävlingar samt annat matnyttigt! Gå in på "För föreningen" och klicka på Nyhetsbrev så anmäler du dig till att få det per mejl. eller.....

Minnesanteckningar från Förbundsmötet 2014

2014-11-25 10:36

För er som inte kunde närvara på Förbundsmötet i Göteborg i helgen så har vår representant från styrelsen, Lena Karls, gjort en sammanfattning till er.

Utvecklingsmodell för Svensk gymnastik-rörelse hela livet

2014-12-15 11:52

Utvecklingsmodell för Svensk Gymnastik – rörelse hela livet Svensk Gymnastik är en rörelse i ständig rörelse. Vi har därför satt upp utmanande mål och vill välkomna ännu fler till vår breda verksamhet. Vi utvecklas hela tiden och strävar efter att bli ännu bättre. Svensk Gymnastiks utvecklingsmodell lägger grunden för detta. Modellens pusselbitar beskriver nivåer där olika föreningar och individer kan välja ”sin” form av Svensk Gymnastik. Hela livet! Modellen bygger på stadier. De fyra första har en grund av social och fysisk kompetens. Två stadier handlar om träning och/eller tävling med livslång aktivitet och rörelse som mål. Två siktar på maximal prestation. Inom Svensk Gymnastik skall individer kunna röra sig mellan olika stadier, i egen takt och ambitionsnivå.

Uppförandekod

Tack för mig!

RT1 tävling i Syd.

Idrottslyftet 2014 - Riktlinjerna är här

Höstens Utbildningar

Äldre nyheter

Hitta det du söker efter

Gymnastikförbundet Uppsvenska

Välkommen till Gymnastikförbundet Uppsvenska. Vi är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 210 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar. 141 föreningar och ca 24 000 medlemmar finns här i vår region.

Klubbar

Nyheter från SF

Gymnastikens årshjul

Gymnastikombudsman
Gymnastikförbundets juridiska nämnd

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner


Svedea

 

Gymnastik tv