Hoppa till innehåll

Gruppträningskonvent i Tällberg 2017

2017-03-30 15:16

Nu är det dags att anmäla sig till årets Gruppträningskonvent i Tällberg. Ett fantastiskt tillfälle att få träna så svetten lackar, sova i underbara sängar på Green Hotell, äta en fantastiskt god mat och kanske unna sig en dunderskön spa behandling!

Ockelboläger 2017

2017-03-30 15:08

Har du inte anmält dig ännu till Ockelbolägret den 17-21 juni 2017? Då är det dags för det finns inte så många platser kvar. Välkommen!

GF Uppsvenskas årsmöte

2017-03-30 14:57

Då är Gymnastikförbundets årsmöte avklarat och vi hälsar Magnus Åström från Gefle GF välkommen som ny ledamot. Hans Lundborg och Viktoria Stärner ställde upp på omval och även ordförande Lennart Nilsson valdes igen på 1 år, stort tack till er.

Uppförandekod

2014-12-12 12:44

Vår verksamhetsidé är Rörelse hela livet. Varje gymnastikförening bestämmer vilken mix av verksamhet man erbjuder. Oavsett inriktning följer alla medlemsföreningar Svenska Gymnastikförbundets stadgar och riktlinjer. En gemensam uppförandekod gäller alla inom Svensk Gymnastik – aktiva, anställda, ideellt verksamma.

Nätverksträff i Uppsala 7 november

2017-01-13 12:50

På gymnastikens nätverksträff i Uppsala lördagen den 7 nov träffades representanter från föreningsstyrelserna i Sigtuna/Märsta GK, Bålsta GK, Älvkarleby GF, Heby GF och GF Uppsalaflickorna för att diskutera aktuella frågor med GF Uppsvenska och Upplandsidrotten. Det blev en givande träff som präglades av dialog och utbyte av konkreta lösningar och problemställningar. I kombination med information av det samordnade stöd som Gymnastikförbundet och Upplandsidrotten kan ge föreningarna inom distriktet. Även om föreningarna är olika i storlek och har delvis olika förutsättningar fanns flera gemensamma beröringspunkter. Alla arbetar efter Gymnastikförbundets nya utvecklingsmodell och känner att de har utvecklingskraft, dock finns saker på vägen som måste lösas.

Nyhetsbrev

2017-01-13 12:52

Nästa nyhetsbrev kommer i oktober. Så ni som inte har anmält er att vilja ha det har fortfarande tid på er att anmäla det.

Uppsvenskas årsmöte genomfört

2016-05-18 15:36

Gymnastikförbundet Uppsvenskas årsmöte genomfördes den 12 mars i Borlänge. i Samband med årsmötet arrangerades en ordförandekonferens samt ett öppet forum för att diskutera framtida planer och sådant som händer i regionen. Borlänge GKs ordförande Diana Mäkiaho berättade om föreningens arbete och historia. .

Brinner du för gruppträning?

2017-01-13 12:52

Den regionala Gymmixkommittéen söker nu personer som brinner för gruppträning. Är det dig de söker eller vet du någon som skulle vilja vara med och påverka vad som sker i regionen, nominera då dig själv eller denne till: uppsvenska@gymnastik.se

Utvecklingsmodell för Svensk gymnastik-rörelse hela livet

2014-12-15 11:52

Utvecklingsmodell för Svensk Gymnastik – rörelse hela livet Svensk Gymnastik är en rörelse i ständig rörelse. Vi har därför satt upp utmanande mål och vill välkomna ännu fler till vår breda verksamhet. Vi utvecklas hela tiden och strävar efter att bli ännu bättre. Svensk Gymnastiks utvecklingsmodell lägger grunden för detta. Modellens pusselbitar beskriver nivåer där olika föreningar och individer kan välja ”sin” form av Svensk Gymnastik. Hela livet! Modellen bygger på stadier. De fyra första har en grund av social och fysisk kompetens. Två stadier handlar om träning och/eller tävling med livslång aktivitet och rörelse som mål. Två siktar på maximal prestation. Inom Svensk Gymnastik skall individer kunna röra sig mellan olika stadier, i egen takt och ambitionsnivå.

Minnesanteckningar från Förbundsmötet 2014

Nyhetsbrev

Uppförandekod

Ockelbolägret 2016

NIU / LIU Elitidrottsgymnasiet

Äldre nyheter

Hitta det du söker efter

Gymnastikförbundet Uppsvenska

Välkommen till Gymnastikförbundet Uppsvenska. Vi är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 210 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar. 141 föreningar och ca 24 000 medlemmar finns här i vår region.

Klubbar

Gymnastikens årshjul

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner