Hoppa till sidans innehåll

Hayley Brice-Nicolson - svensk mästarinna i arerobic gymnastics 2017

21 MAJ 2017 17:40
Under helgen 20-21 maj samlades stora delar av svensk aerobics i Järfälla. Förutom USM, JSM och SM genomfördes JG Aerobic Cup och Rikscupen.
  • Skapad: 21 MAJ 2017 17:40

Hayley Brice-Nicolson är ny svensk mästarinna och tog därmed över titeln från AnnTherese Johansson som har vunnit SM en mängd år på rad men som olyckligtvis skadade sig under sitt program.

- Jag är väldigt glad för min seger! Jag har utvecklat mitt program så att det nu är mycket svårare än förr, vilket gör det väldigt tungt att tävla på. Därför är jag väldigt nöjd över att ha genomfört det på tävling för första gången, säger Hayley efter tävlingen.

Hayleys mål framöver är Heatrow aerobic open i England - internationell klubbtävling vilket också blir en uttagningstävling till EM. EM går av stapeln Italien i höst dit Hayley såklart strävar.

Jessica Österman, Trelleborgs Gymnastic & Dance Club slutade tvåa i den otroligt jämna tävlingen. Hon och Heyley slutade på samma poäng, men högre tekniska poäng gjorde att Heyley tillslut stod som segrare. Trea kom Johanna Espert, också hon från Trelleborg.

 

Stort grattis till alla fina prestationer under tävlingshelgen!

Resultaten från SM-tävlingarna hittar du här

Skribent: Hanna Grahn
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved