Hoppa till sidans innehåll

Förlängd anmälan - Utvecklingshelg för föreningar med träning i fokus 2019

06 DEC 2018 13:23
Sista dag för anmälan förlängs till 14 december 2018.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2018 13:23

Välkommen till en träff fullspäckad med föreläsningar, workshops, rörelsepauser och praktiska prova-på-pass inom områden som ideellt engagemang, inkludering, målgrupper och anläggningsfrågor, samt konceptet Physical Literacy av föreläsningar, workshops praktiska prova på-pass och rörelsepauser.

Helgen riktar sig till alla som är engagerade i utvecklingen av träningsverksamheten inom Svensk Gymnastik, oavsett om du är styrelserepresentant, kommittémedlem eller ledare.

Här finner ni en kort presentation av några av helgens föreläsare:

Dean Kriellaars, är expert på Physical Literacy och proffessor på University of Manitoba. Dean är en av världens främsta ambassadörer på detta nya koncept för fysisk aktivitet.

Aron Schoug, är doktorand i pedagogik och forskar om samarbetsprocesser, lärande, ledarskap och organisering i ideellt arbete. Hans forskning kretsar kring hur ideellt engagerade människor samarbetar och samsas om begränsade resurser för att uppnå sina höga ambitioner och mål.

Sofia B Karlsson, är utbildningsansvarig för inkludering på Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna och leder arbetet med en inkluderande idrott. Kristoffer Berg, är process- och projektledare på Riksidrottsförbundet/SISU Idrottsutbildarna som utvecklar och genomför ledarutbildningar och innehar har rollen som programledare för Idrottens ledarskaps- och managementprogram.

Jose Nunez, Inspiratör och tränare som skapa möjligheter oavsett förutsättningarna. Med olika redskap och i olika miljöer möjliggörs


Klicka här för detaljprogram, praktisk info samt anmälan.

Sista dag för anmälan är 14 december 2018. Det är möjligt att medverka bara en del av helgen men vi rekommenderar medverkan under hela.

Skribent: Robert Berglind
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved