Hoppa till sidans innehåll
Foto: ANDREAS SVENSSON

JOHANNA BONOW - ÅRETS GYMNASTIKLEDARE

04 JUL 2018 20:57
Johanna Bonow, Nevis RGK (Staffanstorp), har tilldelats Gymnastikförbundets utmärkelse Årets Ledare.
  • Skapad: 04 JUL 2018 20:57

Gymnastikförbundets styrelse delar varje år ut utmärkelsen Årets Ledare. Utmärkelsen går till en ledare som agerat som ett föredöme och har utmärkt sig på ett positivt sätt under året.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

”Johanna Bonow får utmärkelsen för att hon är en positiv förebild för ledare inom den rytmiska gymnastiken. Hon använder sin kreativitet och har ett nytänkande för att fler ska kunna vara med. Därmed får vi fler som stannar inom gymnastiken. Johanna bygger broar genom att hon sprider och delar med sig av sin kompetens och engagemang även utanför föreningens gränser.”

 

Priset delades ut i samband med SM-veckan i Helsingborg, där den rytmiska gymnastiken är en av sex gymnastikdiscipliner som deltar.

 

- Jag är otroligt stolt och glad över att få ta emot det här priset. Att jobba med ungdomar på det här sättet - att få se dem utvecklas som gymnaster såväl som människor, är ett absolut privilegium för mig och något jag hoppas alltid få göra. Att få en sådan här utmärkelse gör att man får än mer energi och motivation att fortsätta med det, säger Johanna Bonow, Nevis RGK.

Skribent: Lotta Darlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved