Hoppa till sidans innehåll

Utvecklingshelg för föreningar med elitverksamhet 2019

19 OKT 2018 13:59
Välkommen till en träff där du tillsammans med övriga av landets experter inom alla gymnastikens discipliner möter de främsta inom flera olika områden av elitidrottsutveckling.
  • Skapad: 19 OKT 2018 13:59

Vi riktar oss till alla som är engagerade i utvecklingen av elitverksamheten inom Svensk Gymnastik, oavsett om du är styrelserepresentant, sportchef, kommittémedlem, tränare eller medicinsk resurs.

Under utvecklingshelgen lyfts exempel på vad det innebär att träna smart och utgå från individens inre driv. Innehållet riktas mot faktorer som tillsammans bidrar till en långsiktig och hållbar utveckling med gymnasternas välmående som fokus för att kunna nå sportslig framgång.

Helgen innehåller en rad gemensamma föreläsningar såväl som valbara pass för att tillgodose tre olika grupperingar; styrelse/sportchef, tränare och medicinska resurser.

Utvecklingshelgen går omlott med gemensamt landslagsläger för flera discipliner och har vissa gemensamma programpunkter.

Klicka här för detaljprogram, praktisk info samt anmälan.
Sista dag för anmälan är 8 november 2018. Det är möjligt att medverka bara en del av helgen men vi rekommenderar medverkan under hela.

Skribent: Robert Berglind
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved