Hoppa till sidans innehåll

Vi söker projektledare - nytt utbildningssystem

27 SEP 2018 10:10
Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med cirka
260 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar. Föreningarna finns över hela landet och vårt syfte är att stödja våra medlemsföreningars verksamhet.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2018 10:10

OM ROLLEN

Vi söker nu en projektledare som under en tvåårsperiod projektleder Gymnastikförbundets arbete med att införa ett nytt utbildningssystem. Tjänsten är en visstidsanställning om två år på 100 procent med tillträde snarast. Du tillhör avdelningen Omvärld och Utveckling som finns till för att driva för Svensk Gymnastik viktiga utvecklingsfrågor. I den här rollen söker vi en person med erfarenhet av projektledning som också har förmåga att driva egna produktioner av specifika kurser.

Gymnastikförbundet erbjuder ett omfattande kursutbud till våra medlemsföreningar, något vi är stolta över och nu fortsätter att utveckla. Det nya utbildningssystemet innehåller ett stort antal kurser som ska revideras i olika omfattning. De befintliga materialen kommer granskas och kompletteras och kurserna kommer utvecklas till innehåll och format. Frågor som utvecklat ledarskap och träningslära kommer få större utrymme och kursuppläggen utvecklas mot ett mer varierat lärande och självstudier. Förändringen i kursverksamheten påverkar organisationen på många sätt och planeringen behöver samordnas.

Vid nationella kansliet är vi mellan sex-åtta medarbetare som är delaktiga i arbetet med att arbeta fram det nya utbildningssystemet med dess olika delar. Majoriteten av medarbetarna har även andra arbetsuppgifter varför vikten av ledning och styrning av projektet är mycket viktigt.

Arbetet kommer ske i nära samarbete med såväl kollegor vid nationella kansliet, våra regionala kontor, expertgrupper, utbildare samt SISU Idrottsböcker och SISU Idrottsutbildarna.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen tror vi att du är duktig på att bygga relationer och förtroende i projektgruppen och leda projektet framåt. Du har förmågan att se samband och hitta lösningsorienterade vägar framåt och du är inte rädd för att ta beslut om prioriteringar.  Då arbetet till stora delar handlar om samverkan är du en lagspelare och taktiker. Du gillar att arbeta med människor, specifikationer och förstår vikten av deadlines. Du samarbetar mycket med andra och koordinerar processer varför det är viktigt att du är självgående men samtidigt gillar samarbete med både kollegor och ideella krafter.

Vi ser även gärna att du har:

  • Erfarenhet av att arbeta med olika digitala lösningar
  • God förmåga att formulera dig i tal och text och är noggrann
  • Pedagogisk erfarenhet
  • Erfarenhet från föreningslivet
  • Kännedom om gymnastikens utbildningar

 

VILKA ÄR VI?

Gymnastikförbundets nationella kansli är placerat i fina lokaler på Södermalm i Stockholm. Det är en arbetsplats där aktivitet och rörelse ligger varmt om hjärtat. Med en arbetsstyrka på ungefär 25 personer stöttar och samarbetar vi tätt med varandra för att göra arbetet bättre och roligare. Vi arbetar också tillsammans med våra åtta regionala kontor. Vi vill att du ska utvecklas så därför är vi måna om att uppmuntra till att driva på dina egna idéer samt ge dig mycket eget ansvar. Vi eftersträvar en jämlik arbetsplats i alla avseenden. Det innebär samma förutsättningar för alla oavsett kulturell bakgrund, kön, ålder mm.

För mer information kontakta Pia Josephson, This is a mailto link

0708-808425, facklig representant är Calle Myrsell This is a mailto link, 08-699 64 74.

Vi ser fram emot din ansökan som ska innehålla: personligt brev, CV, kontaktuppgifter och eventuella löneanspråk. Ansökan skickas till This is a mailto link senast den 21 oktober, märk ämnesraden med ”Ansökan”. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Skribent: Catrine Lindén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved