Hoppa till sidans innehåll

Vi söker författare till barngymnastik och truppgymnastik

15 OKT 2019 11:17
Är du en av våra författare till deltagarmaterialen för kurserna i barngymnastik och truppgymnastik?
  • Skapad: 15 OKT 2019 11:17

Vår utbildningsverksamhet genomgår just nu en omfattande förändring och med det nya systemet kommer även nya kursmaterial. Vill du vara med och skriva någon del? Vi söker just nu författare till två av våra deltagarmaterial!

Barngymnastik

Är du kunnig inom barngymnastik och bra på att skriva? Skulle du tycka det var roligt att författa delar av deltagarmaterialet till kurserna, baserat på instruktioner från expertgruppen? Skicka då en intresseanmälan till This is a mailto link så snart som möjligt. Berätta gärna om det är något område som du är särskilt insatt i. Författandet av deltagarmaterialet ska vara klart vecka 2, 2020 så du behöver veta att du har tid att arbeta med ett sådant uppdrag de kommande månaderna.

Truppgymnastik

Innan vi vet ordet av det är det dags att skapa deltagarmaterialet för truppgymnastikens kurser. Kursernas deltagarmaterial kommer att ha stor fokus på teknik och metodik. Har du kompetens som kan komma till användning i författandet av deltagarmaterialet och tycker att det skulle vara roligt att skriva delar av deltagarmaterialet ska du anmäla ditt intresse till This is a mailto link så snart som möjligt. Berätta gärna om det är något område du är särskilt insatt i. Du behöver veta att du har tid att arbeta med ett författaruppdrag under januari och februari 2020.

Skribent: Emelie Hedberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved