Hoppa till sidans innehåll

USM, JSM och SM i trampolin och DMT ställs in

27 OKT 2020 20:53
Idag, den 27 oktober, beslutade Folkhälsomyndigheten (FHM), efter samråd med bland annat smittskyddsläkaren i Region Skåne, om skärpta allmänna råd för Skåne län.
  • Skapad: 27 OKT 2020 20:53

FHM beslutade om att inför fyra av de sju regionala råden som de kan besluta om. Ett av de råden är att avstå från att delta i exempelvis idrottsträningar och tävlingar. Beslutet gäller från den 27 oktober och till och med 17 november.

 

Av den anledningen fattade Gymnastikförbundet under kvällen det tråkiga beslutet att samtliga nationella tävlingar som arrangeras i Skåne fram till och med den 17 november ställs in. Gymnastikförbundet rekommenderar även att alla regionala och lokala tävlingar i Skåne ställs in under samma period. USM, JSM och SM skulle ha genomförts i helgen i Örkelljunga och vi lider med alla gymnaster som sett fram emot att få tävla.

 

Gymnastikförbundet arbetar även hårt för att ta fram vilka de övriga konsekvenserna blir av införandet av de regionala råden i Skåne län och återkommer inom kort med mer info om detta.

 

Läs mer om regionala restriktioner här

Skribent: Lotta Darlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved