Hem / Nyheter / 2021 / Bygg en parkouranläggning med anläggningsstöd från Arvsfonden och RF/SISU

Bygg en parkouranläggning med anläggningsstöd från Arvsfonden och RF/SISU

Nationella parkourkommittén och Gymnastikförbundet bjuder in till en workshop online den 13 oktober. Den handlar om hur föreningar kan få till en parkourpark eller en inomhusanläggning med hjälp av Arvsfonden och RF/SISU:s anläggningsstöd.

Välkommen till en workshop från nationella parkourkommittén! Den här workshoppen är riktad till er som har parkour och/eller tricking i er verksamhet. Målsättningen är att väcka intresse, få igång och stötta er så att ni kan ro i hamn era projekt som i förlängningen kommer att sprida rörelseglädje till fler!

Anmäl dig här!

Innehåll

  • Hur går man till väga?
  • Vilka kriterier ställs?
  • Exempel från andra projekt
  • Budget och organisation
  • Ett anläggningsprojekts olika faser
  • Frågestund för era ideer och tankar
  • Hur skapar ni engagemang inom föreningen och får med kommunen?
  • Samtliga deltagare får möjlighet att skapa utkast på sina egna ansökan och målformulering med tillhörande uppföljning under del två av workshoppen

Föreläsare

Ahmed AI-Breihi arbetar med arvsfonden och driver ett arvsfondsprojekt i Vallentuna kommun med fokus på anläggningar. Ahmed sitter i nationella parkourkommittén samt har varit en av drivkrafterna i Gymnastikförbundet med att bygga upp parkour- och trickingverksamheten i landet.

Xinga Li är praktiserande arkitekt och aktivitetsdesigner med sina rötter från gymnastiken och parkour. Xinga har varit med och tagit fram flera av Gymnastikförbundets anläggningsbroschyrer och haft förtroendet att rita flest parkouranläggningar i
landet i samverkan med kommun och föreningslivet. Han har erfarenhet av hela processen från involvering i skissarbete, budget, process- och projektledning bygglov, bygge, säkerhet och förvaltning.

Datum och tid

13 oktober 19.00-20.30 inklusive diskussion, digitalt via Teams.

Workshoppen är gratis!