Hoppa till sidans innehåll

JNM samt JSM och SM i artistisk gymnastik flyttas till hösten 2021

21 APR 2021 15:23
Med anledning av pandemin har beslut fattats att flytta fram JSM och SM i artistisk gymnastik som skulle genomförts i Halmstad helgen den 28-30 maj. Även den digitala varianten av JNM flyttas.
  • Uppdaterad: 21 APR 2021 15:23

JSM och SM i kvinnlig och manlig artistisk gymnastik skulle ursprungligen ha genomförts i Halmstad den 28-30 maj, men då avrådan från att anordna och delta på fysiska tävlingar fortsatt kvarstår har Gymnastikförbundet i samråd med tävlingskommittéerna för kvinnlig och manlig artistisk gymnastik (KTK och MTK) samt lokal arrangör fattat ett gemensamt beslut att flytta fram JSM och SM till hösten 2021.

 

Beslutet är också taget utifrån hänsyn till att gymnasterna behöver sportsliga förutsättningar för att delta och prestera på tävling, och just nu är det flera gymnaster som inte kan träna fullt ut eller träna alls på grund av nuvarande restriktioner.

 

Nya datum för JSM och SM

JSM och SM i kvinnlig artistisk gymnastik flyttas till den 2-3 oktober 2021.

JSM och SM i manlig artistisk gymnastik flyttas till hösten, MTK och Gymnastikförbundet tittar på olika alternativ och återkommer med mer information längre fram.

 

JNM i artistisk gymnastik

Beslut har även fattats om att flytta fram JNM i artistisk gymnastik. Tävlingen skulle ha genomförts digitalt den 22-23 maj. Nytt datum är 29-31 oktober. Mer information kommer om tävlingen längre fram.

Skribent: Lotta Darlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved