Hoppa till sidans innehåll

Landslagen fortsätter skina i dräkter från Vera Sport

26 MAR 2021 09:57
Nu är det klart att Vera Sport och Gymnastikförbundet fortsätter sitt mångåriga samarbete. Ett nytt avtal har tecknats vilket sträcker sig fram till 2024.
  • Skapad: 26 MAR 2021 09:57

Avtalet omfattar ett gemensamt samarbete kopplat till junior- och seniorlandslagen inom truppgymnastik, trampolin och DMT samt kvinnlig och manligt artistisk gymnastik. De fyra landslagen kommer fortsatt bära tävlingsdräkter från de märken Vera Sport har agenturen för i Sverige.

 

- Vera Sport är en institution inom Svensk Gymnastik som med Mats Jonsson och Monica Nyberg i spetsen personifierar engagemang och driv. De har våra landslagsgymnasters bästa för ögonen och är med sitt kunnande och sin flexibilitet en oerhört värdefull partner till oss, säger Jonas Juhl Christansen, landslagschef på Gymnastikförbundet.

 

Efter ett år präglat av pandemin och inställda tävlingar innebär avtalet att det nu finns en gemensam grund att stå på när de internationella tävlingarna så sakteliga rullar igång.

 

- Vi är stolta över vårt långa samarbete med Svensk Gymnastik, och ser fram emot fortsättningen med ett av Sveriges största idrottsförbund. Att få vara med och stötta de främsta gymnasterna i landet känns ärofyllt. Gymnastikförbundet har en fantastisk verksamhet för såväl bredd som elit, och med Vera Sports motto ”Med hjärtat och rötterna i gymnastiken sedan 1974” blir det långa samarbetet än mer värdefullt, säger Mats Jonsson, VD på Vera Sport.

 


Monica Nyberg och Mats Jonnson som driver Vera Sport, syns ofta ute på tävlingar. 

 

Skribent: Lotta Darlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved