Hoppa till sidans innehåll

Nu är Svensk Gymnastik Vill 2021-2022 här!

16 MAR 2021 08:00
På förbundsmötet i september 2020 fattades beslut om en ny strategi för Svensk Gymnastik som sträcker sig fram mot 2028.
  • Skapad: 16 MAR 2021 08:00

I Svensk Gymnastik Vill 2021-2022 har vi samlat dessa beslut och riktlinjer, vilka beskriver vart vi vill och på vilket sätt vår mångfacetterade verksamhet ska bedrivas. Förutom att få vägledning i vårt gemensamma framåtriktade arbete finns här även konkreta beskrivningar av det som är centralt i vardagen.

 

- Jag gillar att ha ett handfast dokument där helheten i våra gemensamt fattade beslut och vägval finns samlade. Här hittar jag snabbt och enkelt och på ett ställe både de övergripande målbilderna i strategin, uppförandekod och kan dyka ner i detaljerna om de olika stadierna i vår utvecklingsmodell, säger Pelle Malmborg, GS på Gymnastikförbundet.

 

Verksamheterna och uttrycken är olika och inom Svensk Gymnastik välkomnas en mångfald på alla plan, men vissa delar har vi gemensamt fattat beslut om att förhålla oss till:

  • Visionen ger oss en gemensam bild av det vi vill uppnå och det önskade läget 2028 konkretiserar visionen ytterligare.
  • Verksamhetsidén tydliggör vårt gemensamma uppdrag och uttrycker kärnan i verksamheten.
  • I dokumentet beskrivs våra fem förnyelseresor, som ska bidra till att nå vårt önskade läge.
  • Med barnkonventionen som utgångspunkt beskriver värdegrunden och uppförandekoden de värden som vi inom Svensk Gymnastik vill ska styra och genomsyra ledarskapet.
  • Utvecklingsmodellen, med stadier och nyckelfaktorer håller samman och bidrar till att utveckla vår breda och gedigna verksamhet.

 

Vill du eller din förening kostnadsfritt beställa tryckta versioner av Svensk Gymnastik Vill 2021-2022 kan ni göra det genom att skicka ett mail till This is a mailto link.

Svensk Gymnastik Vill finns också att läsa i digital form här. 

Skribent: Lotta Darlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved