Hoppa till sidans innehåll

Uppgradering av IdrottOnline 7- 8 juni

03 JUN 2016 19:56
En omfattande uppgradering av IdrottOnline genomförs 7-8 juni. Så berörs gymnastik.se och alla undersidor.
  • Skapad: 03 JUN 2016 19:56

IdrottOnline kommer att uppgraderas 7-8 juni. Vår sida gymnastik.se berörs ejav innehållet i denna uppdatering, då vi använder något som heter anpassad sida och detta enbart berör standardsidor. Men, gymnastik.se inklusive alla undersidor för regioner, Lillsved mfl kommer ändå att ligga nere under tiden som uppdateringen pågår. 


Information ifrån RF:

Nästa vecka är det dags för uppgraderingen av IdrottOnline. Själva arbetet genomförs mellan 7 juni kl 13:30 - 8 juni kl 12:30. Under tiden arbetet pågår är samtliga IdrottOnline-sajter stängda. Räkna också med att det blir en mjuk start efter uppgraderingen den 8 juni. Planera därför inte större, viktiga jobb på era sajter precis närmaste dagarna efter uppgraderingen för att undvika driftstörningar. 

Efter uppgraderingen kommer du som arbetar med t ex hemsidan i IdrottOnline få tillgång till en hel del nyheter, mer om det finns att läsa här

OBS! Detta betyder att det kan behövas framförhållning för tex anmälningar och informationshämtning kring sådant som du kan tänkas behöva från gymnastik.se. Tänk gärna till på förhand om det är något du kan behöva - då ingenting kommer att vara tillgängligt under denna tid.

Under tiden som hemsidan inte fungerar är Facebook-sidan vår huvudsakliga kommunikationskanal. Vi kommer att fästa ett informationsinlägg överst på sidan som talar om att hemsidan ligger nere. Om det sker fördröjning eller liknande så uppdaterar vi det där.

 

Skribent: Hanna Grahn
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved