Hoppa till sidans innehåll

Avtal och erbjudanden


Här har vi samlat avtal och erbjudanden som föreningar anslutna till Gymnastikförbundet kan ta del av.

Aim Control

Föreningar som har intresse av att ta ett helhetsgrepp kring skador och belastningar i sin verksamhet och koppla på skaderegistrering för den egna föreningen är välkomna att höra av sig direkt till AIM Control för kostnadsförslag och upplägg. 

 

LEG/Unisport

Genom vårt sponsoravtal med LEG och Unisport (fd Rantzows) har medlemsföreningar i Gymnastikförbundet 5-10% rabatt på gymnastikredskap som säljs via LEG och Unisport.

Uppge att ni är en medlemsförening vid köp för att få tillgång till rabatten.

 

Folkspel

Läs mer på Folkspels sida hur din förening kan tjäna pengar till lagkassan.

 

Scandic hotels

Scandic är en kedja som vill satsa på idrotten och som ser de positiva värden som finns inom gymnastiken. I de fall våra aktiva som väljer att bo på hotell i samband med tävling eller träningsläger kan via Scandic göra det genom ett bra och prisvärt alternativ.

Här kan du läsa mer om samarbetet, sportkortet och hitta bokningskoden för gymnastiken.

 

Sportsbasics

Sportsbasics.com innehåller bl.a. färdiga tränings- och utvecklingsprogram för kullerbytta, hjulning och handstående och lämpar sig för tränare i barn- och ungdomsverksamhet. 

Läs mer om erbjudandet från Sportsbasics där du som ledare eller förening kan teckna ett förmånligt medlemskap och få del av program, upplägg och tips på övningar för att göra träningen både rolig och omväxlande samt anpassas för varje aktiv.

 

Städa Sverige

Vill er förening ha chans att vara med och Städa Sverige 2020 och därigenom få ett ekonomiskt tillskott till att uppfylla era drömmar? Gå då in redan idag och anmäl ert intresse på Städa Sveriges hemsida: https://www.stadasverige.se/intresseanmalan/.
För föreningar med ett ICA-samarbete finns också projektet Klara, färdiga, städa! som man kan anmäla sig till specifikt: www.stadasverige.se/klarafardigastada.

 

Mabi hyrbilar

Gymnastikförbundet har slutit ett avtal med MABI Hyrbilar där medlemsföreningar kan hyra personbilar, minibussar och transportbilar till avtalspriser.

 

Riksidrottsförbundet

Läs mer här om rabatter och förmåner Riksidrottsförbundet erbjuder föreningar och medlemmar.

 

Via RF kan föreningar också få  prisvärda licenser och tjänster från många av de största IT-leverantörerna. Exempelvis kan idrottsföreningar få tillgång till 10 gratis licenser av Microsoft 365 Business (Innehållande Windows, Officepaket och Teams med mera) samt gratis Office 365-licenser. Läs mer om det här. 

Uppdaterad: 21 MAR 2018 14:15 Skribent: Lotta Darlin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved