Hoppa till sidans innehåll

Föreningsmiljö


En förenings miljö handlar om många olika saker som påverkar hur medlemmarna uppfattar sin omgivning. Det handlar både om fysiska och psykosociala arbetsmiljöfrågor, om ledningsspecifika frågor och om påverkansmöjligheter, beslutsstrukturer, konflikthantering och upplevda utvecklingsmöjligheter som allt tillsammans bildar en kontext kring en förenings kultur. 

Under avsnittet Föreningsmiljö har vi samlat information kring projektet elitsatsande förening, inkluderande idrott, utveckla framtiden, arbetsgivare och anställning, varumärken, bussresor för barn och ungdom samt kommunikation.

Under 2018-2019 kommer Gymnastikförbundet starta ett arbete kring att konkretisera ett stöd för föreningsdrift genom framtagandet av en handbok för gymnastikförening. Det är ett led i att från denna utverka riktlinjer för elitsatsande förening, vilket redan finns som ett beslutat utvecklingsuppdrag.  

 Om du saknar något avsnitt kring utveckling av föreningsmiljön eller innehållet i det vi valt att presentera är du varmt välkommen att höra av dig direkt till oss på Gymnastikförbundets kansli.

 

Uppdaterad: 22 MAR 2018 10:31 Skribent: Åsa Ekdahl
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved