Hoppa till sidans innehåll

Varumärken


Vi har ett antal varumärken som vi arbetar aktivt med inom Svensk Gymnastik. De är:

Svensk Gymnastik är varumärket som vi alla samlas kring när vi vill signalera och visa på rörelseglädje och bredd – allt från barngymnastik till tävling och träning i alla dess olika former. Svensk Gymnastik är varumärket som används när vi vill ta för oss i kommunikationen och visa vad gymnastiken är och står för och samlar oss alla under samma paraply.

 

Som anställd eller i min roll som styrelseledamot, utbildare, domare, landslagsledare eller medlem i någon av våra kommittéer eller råd representerar jag Gymnastikförbundet och använder det varumärket i min kommunikation. Det gäller exempelvis i mail, på kläder, visitkort och dokument där förbundet står som avsändare. Vi använder förbundets logotyp i formella sammanhang när vi vill signalera ansvar och professionalism.

 

Gymmix är Gymnastikförbundets eget varumärke inom gruppträning. Gymmix är en möjlighet för gruppträningsföreningar inom Gymnastikförbundet att synas och verka under ett gemensamt varumärke och på så sätt stärka varandra och synas bättre. Med ett gemensamt varumärke får fler föreningar möjlighet att synas på ett professionellt sätt och få en starkare attraktionskraft. Målet är att Gymmix ska vara ett förstahandsalternativ inom gruppträning för fler aktiva och bidra till ett aktivt liv för många. Varumärket får endast användas av certifierade föreningar.

Läs mer om Gymmix här

Bamsegympa logga gf.jpg

Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa. Varumärket Bamse är ett samarbete mellan Gymnastikförbundet och Egmont/Bamseförlaget och får endast användas av certifierade föreningar.

Läs mer om Bamsegympa här.

 

Till detta finns ett antal olika koncept, där det finns logotyper som föreningarna kan använda om de vill. Exempel på det är alla kan gympa och AMT (avancerad motorisk träning).

Uppdaterad: 23 MAR 2018 08:49 Skribent: Emelie Berglund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved