Hoppa till sidans innehåll

EM i trampolin 2020


EM i trampolin, DMT och tumbling är inställt. Läs mer här.

Mästerskapet flyttas fram till 29 april - 2 maj och kommer gå i Ryssland.

 

Har du köpt en biljett ska du hör av dig till Ticketmaster som hjälper dig vidare.

https://help.ticketmaster.se/hc/sv/articles/360006355818-Coronaviruset-Covid-19

 

EM i trampolin, DMT och tumbling går i Scandinavium, Göteborg 7-10 maj 2020 och deltagare från 27 olika länder kommer till mästerskapet.

Cirka 650 deltagare från hela Europa väntas komma till Göteborg och vi vill bjuda på en riktig gymnastikfest. Gemensamt med Göteborg & Co och Gotevent som äger Scandinavium arbetar vi för att göra mästerskapet till något att uppleva och minnas. Tävlingarna pågår mellan 7-10 maj, men redan den 3 maj börjar de första delegationerna komma till Göteborg.

En av utgångspunkterna för hela mästerskapet är att detta ska bli en gymnastikfest, inte bara för de mest inbitna trampolinfansen. För att klara av mästerskapet behöver fler inom gymnastiken involveras och det kommer göras på flera sätt. Till exempel har truppkommittén och trampolinkommittén redan haft gemensamma möten om hur individuell tumbling kan växa i Sverige. Det finns säkerligen truppgymnaster eller aktiva inom den artistiska gymnastiken som vill testa på en ny tränings- och tävlingsform och EM kan bli en viktig hävstång i detta arbete.

Officiell webb

Den officiella webben för mästerskapet ligger under European Gymnastics webbplats och du hittar den här. Där finns bland annat ett preliminärt tävlingsschema, nyhetsflöde från European Gymnastics och andra uppdateringar att hålla koll på.

Sociala kanaler

Du vill väl följa med i förberedelserna, nedräkningen och under tävlingarna i mästerskapets sociala kanaler? Du hittar oss här:

Facebook

Instagram

Använd gärna #ectrampoline2020 om du gör egna inlägg!

Ett mästerskap att minnas

Projektgruppen har fem målgrupper i tanken i hela planeringen framåt - gymnaster, ledare, domare, publik och funktionärer, där alla ska få en riktigt bra upplevelse i Göteborg om två år. Under 2019 var en grupp från Gymnastikförbundet och Västra Frölunda Trampolinklubb på besök i Baku i samband med EM för att ta med sig idéer och kunskap om hur ett mästerskap kan arrangeras och vad som gör det där lilla extra för deltagare och publik utöver att genomföra en effektiv och bra tävling.


UEG-flaggan lämnas över till den svenska delegationen på EM i Baku
.

 

Vill du hjälpa till?

Då ska du klicka in på vår funktionsärssida! Där kan du se vad du kan hjälpa till med och hur du går tillväga för att anmäla ditt intresse. 

EM 2020 - Jump into the party!

Uppdaterad: 17 AUG 2018 15:56 Skribent: Lotta Darlin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved