Hoppa till sidans innehåll

Boendebokning rytmisk gymnastik


Som deltagande förening behöver du i god tid se över logibehovet för SM 2021. Observera att dessa rum endast är för ackrediterade deltagare, svar om medföljande supportrar kan ges först efter vi säkerställt att alla deltagare fått logi (använd formuläret). 

Boendebokningen är först till kvarn. Observera att bokningen är bindande efter datum för deadline, eventuell justering sker efter hotellets avbokningsregler och en kostnad tillkommer.

Klicka här för att göra en boendebokning

För den rytmiska gymnastiken finns hotellboende reserverat på Hotell Good Morning+ Halmstad på Prästvägen 1, ungefär fyra kilometer från Halmstad Arena. Hotellet är beläget vid södra infarten till staden, med utsikt över havet och staden – nära E6:an och i samma byggnad som shoppingcentret Hallarna. Här finns gratis parkering och restaurang med à la carte-meny. Här finns också en relaxavdelning med bastu i anslutning till hotellets gym. Enkelrum 980 kronor per rum och natt, dubbelrum 1 080 kronor per rum och natt, fyrbäddsrum 1 480 kronor per rum och natt. Bokning senast den 18 maj. Det tillkommer administrativ kostnad på 50 kr/person, faktureras i samband med betalning för boendet.


Boendebokning för truppgymnastik via www.halmstadfrigymnaster.se

 

Uppdaterad: 20 JAN 2021 15:20 Skribent: Louise Nordenberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved