Hem / Om oss / Samarbetspartners / Lillsved

Lillsved

Gymnastikförbundet är majoritetsägare i folkhögskolan Lillsved där elever har utbildats sedan 1937. Det finns en mängd olika utbildningar där hälsa, idrott och coachning står i fokus. Lillsved ligger på en udde på Värmdölandet utanför Stockholm. Läs mer om Lillsved här.

Förutom utbildningsverksamheten tar Lillsved emot både små och stora konferensgrupper, upp till ca 120 personer. I Herrgården med sina äldsta delar från mitten av 1800-talet finns bland annat bibliotek och undervisningslokaler.

För motion/träning har Lillsved en idrottshall med fullstora mått, gymnastikhall, ett modernt gym för styrke- och konditionsträning, spegelsal, spinningcyklar, klättervägg, lokal för massage, motionsspår, utegym, tennisbanor, samarbetsbanor ”kul i natur”, boulebanor, beachvolleybollplan, multigolfbana och en gräsfotbollsplan. I omgivningarna finns också fina möjligheter till cykling i både terräng och på asfaltvägar. Lägg till bra möjligheter för bad och simning i havet så kan de som gillar triathlon/outdoor training hitta det som behövs.

Gymnastikförbundet använder Lillsved till konferenser och vår utbildningsverksamhet. Många föreningar åker på läger och träningshelger på anläggningen. Gymnastikredskapen på Lillsved sponsras av LEG.


Bild från evenemanget Utveckla Framtiden med unga ledare på Lillsved 2016.