Hem / Om oss / Mötesplatser / Tidigare förbundsmöten / Anmälan Förbundsmötet 2020

Anmälan Förbundsmötet 2020

Gymnastikförbundets högsta beslutande organ, förbundsmötet, som skulle genomförts i Växjö 25-26 april, har flyttas fram till lördagen den 26 september och kommer att genomföras som digitalt möte, i syfte att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället. 

Anmälan till Förbundsmötet av ombud/åhörare sker via denna länk senast tisdagen den 22 september

I samband med anmälan av ombud måste påskriven fullmakt inskickas till This is a mailto link som bekräftar ombudets rösträtt för föreningen/regionen.

Anmälda ombud/åhörare kommer därefter att få ett mail den 23 september med all information och en länk med tillträde till mötet. Mötet genomförs i EasyMeet där all föredragning och omröstning kommer att ske. Respektive ombud måste delta från "egen dator" för att kunna delta i omröstningar. Flera ombud kan alltså ej delta från samma dator (däremot kan flera ombud samlas i samma rum under mötets gång, under förutsättning att var och en är uppkopplade från "egen dator"). 

Eay Meet användarguide

Easy Meet anändargude video

 - Vi ställer inte in förbundsmötet, vi flyttar fram det till den 26 september. För styrelsen är den demokratiska processen central. Under förbundsmötet ska vi bland annat gemensamt bestämma om en ny strategisk plan mot 2028 och då känns det oerhört viktigt att vi i digital form kan samlas, samtala och fatta kloka beslut tillsammans. Vi vill inte riskera att antalet föreningar och regioner ska exkluderas när så viktiga frågor ska behandlas, kommenterar Anna Iwarsson beslutet om att flytta fram mötet.