Lingstipendiet

Du kan även söka Stiftelsen Lingförbundets stipendium. Syftet med stipendiet är att premiera, uppmuntra och stimulera aktiva ledare till fortsatt utveckling och förbättring av den verksamhet som pågår inom alla discipliner av svensk gymnastik. Här hittar du blanketten för Lingstipendiet Pdf, 131 kB., sista ansökningsdag är 1 juni.

Senast Lingstipendiet delades ut var 2021. 2023 års stipendiet läggs ut på den här sidan.


Årets stipendiat 2021

Lingklubben har härmed utsett Jenny Fors, GF Energo, till årets stipendiat 2021.

Jennys mål är att fortsätta utveckla gymnastiken inom Energo genom att vidareutveckla ledarna både i gymnastiskt kunnande men främst genom att alla ledare skall känna en trygghet i att vara goda förebilder, ha barnens bästa för ögonen och känna en tillit till att alla gymnaster utvecklas i olika takt.

För att kunna utveckla trygga gymnaster behöver ledarna stå på en stadig grund med en övertygelse om att vi i Energo alltid ska utgå från barnets bästa och att gymnaster utvecklas olika fort.

Jenny själv finner egen inspiration genom att utveckla verksamheten bl a genom ledarskapsutbildningar, föreläsningar och inte minst genom att besöka tävlingar såsom SM, NM och EM.

2020 års stipendiat Johanna Borgström, Brommagymnasterna.

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer