Hoppa till sidans innehåll

Anmälan öppen MITT FORUM 2019

17 MAJ 2019 12:02
Nu öppnar anmälan för MITT FORUM 2019!
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2019 12:02

Tidigare år har Gymnastikförbundet MITT anordnat MITT Läger som har varit en succé för deltagarna. I år utvecklas konceptet och har bildat MITT Forum. 

Men vad är då skillnaden? 

MITT Läger kommer fortfarande att arrangeras, för barn 8-13 år. De får testa på discipliner som Manlig Artistisk Gymnastik, Kvinnlig Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Parkour och Truppgymnastik, under en fullspäckad dag i Östersund Arena. Ledarna kommer från olika delar av regionen och är experter på sin disciplin. 

Sedan tillkommer även en Workshop för Organisationsledare. Vi gör en organisationsanalys, diskuterar olika case som kan dyka upp och byter erfarenheter med varandra. Daniel Glimvert, ansvarig för anläggningsfrågor på SvGF kommer och uppdaterar oss av det nya inom ämnet. Här är chansen att träffa andra styrelser som kan bolla erfarenheter, tankar och idéer. 

Då vi ser ett stort behov av Truppdomare i regionen arrangeras även en Workshop för Truppdomare under dagen. Vi har tagit in Sofia Svegander, en expertdomare från Stockholm som finns tillhands för att förbereda och sprida kunskap som domaruppdraget. Önskvärt att ha gått Truppdomare steg 1, men inget krav, då detta är en möjlighet för nyfikna blivande domare att förberedas på vad uppdraget innebär. 

När? 12 oktober 2019
Var? Östersund Arena

Anmälan hittas HÄR, klicka i vilken del av Forumet du vill delta i.

MITT Forum

Vi ser fram emot er anmälan och denna spännande dag tillsammans! Tveka aldrig att höra av er med frågor till This is a mailto link

Skribent: Kajsa Hägle
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Gymnastikförbundet Mitt
Idrottens hus Box 384
831 25 Östersund

Besöksadress:
Sollidenvägen 62 B
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: 0104764247, 0104764247
Fax: 063511705
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved