Hoppa till sidans innehåll

Digitalt årsmöte genomfört!

18 MAJ 2020 12:58
Ett historiskt möte har i helgen genomförs i vår region
  • Skapad: 18 MAJ 2020 12:58

Wow, vad häftigt att vi kunde genomföra årsmötet på detta sätt! Med 25st deltagare på olika platser i regionen (och landet!) har vi diskuterat, tagit beslut och tillsatt en ny styrelse för Gymnastikförbundet Mitt. Tack för all er uppmärksamhet, tålmodighet och engagemang.

Strategi 2028

Vi startade dagen med en premiärpresentation av Strategi 2028 av vår Generalsekreterare Pelle Malmborg. Gymnastikförbundet arbetar hela tiden med utveckling av idrotten och en trygg miljö, vilket verkligen speglas i den kommande Strategin. 

Årsmötesbild

Årsmöte 2020

Vi fortsätter med det planerade årsmötet där GS Pelle Malmborg valdes till möteordförande, och höll i mötet på ett galant sätt. Årsmötet flöt på som planerat, med några mindre tekniska problem, och landade i att detta var GF Mitts sista årsmöte i dess befintliga form och kommer fr o m nästa år att genomföras i Regionföbundsmötes-form. Detta innebär att förbundsmötet genomförs vartannat år och följer nationella Gymnastikförbundets linje med tvåårscykler. 

Vi tackade även av Eva Wikström som har suttit i Regionsstyrelsen i många år och kommit med många tankar, funderingar, lösningar och tankeställare. Tack för ditt arbete! Vi välkomnade Filip Montelin från Timrå som vårt nya stjärnskott i styrelsen. Det ska bli otroligt intressant att arbeta med dig, Filip! 

Årsmötesbild1

Årets Ledare och Årets förening tillkännagavs under årsmötet. Stort grattis till: 

Årets Ledare

Liv Åkerdahl, Gymnastikföreningen Astra
Linnéa Mattsson, Östersunsdgymnasterna

Liv Åkerdahl

Linnea Mattsson

Årets Förening

Sollefteå Gymnastikklubb

Sollefteå GK

Vi vill också passa på att tacka samtliga ledare, gymnaster, organisationsledare, idrottsföräldrar och övriga inblandade i Svensk Gymnastik för ert engagemang i vår idrott. Det är tack vare er Svensk Gymnastik är en fin mötesplats för många barn, unga, vuxna och seniorer. 

Skribent: Kajsa Hägle
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Gymnastikförbundet Mitt
Idrottens hus Box 384
831 25 Östersund

Besöksadress:
Sollidenvägen 62 B
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: 0104764247, 0104764247
Fax: 063511705
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved