Hoppa till sidans innehåll

Förlängd anmälan - Utvecklingshelg för föreningar med träning i fokus 2019

07 DEC 2018 08:52
  • Skapad: 07 DEC 2018 08:52

Förlängd anmälan - Utvecklingshelg för föreningar med träning i fokus 2019

2018-12-06 13:23
Sista dag för anmälan förlängs till 14 december 2018.

Välkommen till en träff fullspäckad med föreläsningar, workshops, rörelsepauser och praktiska prova-på-pass inom områden som ideellt engagemang, inkludering, målgrupper och anläggningsfrågor, samt konceptet Physical Literacy av föreläsningar, workshops praktiska prova på-pass och rörelsepauser.

Helgen riktar sig till alla som är engagerade i utvecklingen av träningsverksamheten inom Svensk Gymnastik, oavsett om du är styrelserepresentant, kommittémedlem eller ledare.

Här finner ni en kort presentation av några av helgens föreläsare:

Dean Kriellaars, är expert på Physical Literacy och proffessor på University of Manitoba. Dean är en av världens främsta ambassadörer på detta nya koncept för fysisk aktivitet.

Aron Schoug, är doktorand i pedagogik och forskar om samarbetsprocesser, lärande, ledarskap och organisering i ideellt arbete. Hans forskning kretsar kring hur ideellt engagerade människor samarbetar och samsas om begränsade resurser för att uppnå sina höga ambitioner och mål.

Sofia B Karlsson, är utbildningsansvarig för inkludering på Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna och leder arbetet med en inkluderande idrott. Kristoffer Berg, är process- och projektledare på Riksidrottsförbundet/SISU Idrottsutbildarna som utvecklar och genomför ledarutbildningar och innehar har rollen som programledare för Idrottens ledarskaps- och managementprogram.

Jose Nunez, Inspiratör och tränare som skapa möjligheter oavsett förutsättningarna. Med olika redskap och i olika miljöer möjliggörs


Klicka här för detaljprogram, praktisk info samt anmälan.

Sista dag för anmälan är 14 december 2018. Det är möjligt att medverka bara en del av helgen men vi rekommenderar medverkan under hela.

Skribent: Johan Karlsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Mitt
Idrottens hus Box 384
831 25 Östersund

Besöksadress:
Sollidenvägen 62 B
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: 0104764247, 0104764247
Fax: 063511705
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved