Hoppa till sidans innehåll

Gott nytt år önskar GF Mitt!

29 DEC 2020 11:26
Tack för det här knasiga året!
  • Uppdaterad: 29 DEC 2020 11:26

Det gågna året har minst sagt varit annorlunda från tidigare år. Det har varit snabba vändningar i restriktioner, utmanande att träna tillsammans och beslut som vi aldrig trodde vi skulle behöva ta - på alla nivåer. 

Men allt ont har med sig något gott. Vi har också behövt använda vår kreativitet för att kunna fortsätta vår träning, tränat vår förmåga att ställa om och tränat vår digitala kunskap. Det är inte en optimal situation vi lever i, men vi alla gör vårt bästa för att kunna hålla igång Svensk Gymnastik på bästa möjliga sätt.

Nu blickar vi framåt! Det kommande året börjar på samma knasiga sätt som det förra slutade, så vi fortsätter ställa om och träna vår kreativitet och digitala kunskap. Men tillsammans kan vi besegra den här sjukdomen så vi kan återgå till det normala, men med alla kunskaper vi har tagit med oss. 

Vi vill tacka alla som varit med oss detta år! Föreningar, utbildardeltagare, utbildare, kursvärdar, matleverantörer, lokalägare, andra regionala kanslier, nationella kansliet, styrelsen. Alla har bidragit till att vi kunnat genomföra det här året på bästa möjliga sätt. 

Gott nytt år önskar vi på Gymnastikförbundet Mitt

Skribent: Kajsa Hägle
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Gymnastikförbundet Mitt
Idrottens hus Box 384
831 25 Östersund

Besöksadress:
Sollidenvägen 62 B
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: 0104764247, 0104764247
Fax: 063511705
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved