Hoppa till sidans innehåll

Presentation av styrelsen - vår kassör!

04 JAN 2022 07:00
Näst ut på tur är vår kassör: Gunborg Gissler!
  • Skapad: 04 JAN 2022 07:00

Gunborgs bakgrund

Jag har ett rikt liv med familj, goda vänner och föreningsfolk. Sedan några år tillbaka är jag pensionär. I mitt yrkesliv har jag jobbat med det mesta. Allt från barnflicka, turism, ekonom till mitt senaste yrke som fastighetsmäklare. Detta har gjort att jag fått uppleva många olika situationer och fått en relativt god människokännedom.

Gunborg och gymnastiken

Gymnastiken har funnits i mitt liv sedan tjugoårsåldern då jag började gå på gruppträning.  Då hette det nog kvinnlig motion tror jag. När jag själv fick barn började jag att engagera mej i barngymnastik och började som ledare. Efter några år som barnledare och även smidighetsträning för simmare gick jag utbildningar som gruppträningsledare. På den vägen blev det många år i olika gymnastikföreningar. Dansen är en stor del av mitt intresse. Jag har haft förmånen att få vara med på danstävlingar i Spanien och uppträdanden på hemmaplan. Jag har styrelseuppdrag i några föreningar och regionen så jag släpper inte gymnastiken i första taget.

Gunborg och Gymnastikförbundet Mitt

Mitt styrelseuppdrag i Gymnastikförbundet Mitt är som ekonomiansvarig. Målet för mitt arbete i styrelsen är att fortsätta mot uppsatta mål inom Svensk Gymnastik samt de mål och strategier vi har i regionförbundet, att se till att vi kan ha en god och sund ekonomi.

Skribent: Ida Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Mitt
Idrottens hus Box 384
831 25 Östersund

Besöksadress:
Sollidenvägen 62 B
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: 0104764247, 0104764247
Fax: 063511705
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved