Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Gymnastikförbundet


Våren 1945 utsågs två svenska mästare i den nya disciplinen inom gymnastik där kvinnor respektive män tävlade på redskap. Idag kallas disciplinen artistisk gymnastik.
 
Då SM-veckan i Halmstad blev inställd på grund av Covid-19 ställdes även sommarens SM och JSM i rytmisk gymnastik in. Nu finns nya datum för mästerskapen.
 
Kom och jobba med oss, just nu har vi två lediga tjänster!
 
Folkhälsomyndigheten kom under måndagen ut med nya rekommendationer kring lägerverksamhet under sommaren för barn och unga (födda -02 eller senare).
 
 
European Gymnastics har idag kommit med nya datum för två av årets EM.
 
 
På tisdag den 19 maj kl. 11:00 livestreamar vi 15 minuter sittgympa från programmet Lättsam Träning.
 
Har du som ledare eller tränare en idé för ett utvecklande, stärkt och hållbart ledarskap som du vill förverkliga?
 
Idag publicerade Centrum för Idrottsforskning sin senaste rapport till regeringen och statistiken visar att föreningsidrottandet bland unga minskar.
 
Nu släpps den senaste statistiken från Gymnastikförbundet och förbundets medlemssiffror för 2019 ligger kvar på en hög och stabil nivå, med en tydlig ökning i antalet ledare.
 
Gymnastikförbundet genomför nu med hjälp av Emil Deckner som projektledare ett arbete att ta fram gemensamma regler för truppgymnastikens tävlingsnivåer 7-9.
 
 
Med anledning av Coronaviruset är Gymnastikförbundets rekommendation att inga fysiska utbildningar ska genomföras till och med 30 juni. Men för att inte tappa tempo i utbildningsverksamheten pågår nu ett arbete att digitalisera sju av kurserna.
 
Vi söker dig som vill ha ett extra tillfälligt jobb som digital kursvärd och kan hjälpa såväl deltagare som utbildare med tekniken under kursens gång. Du är tekniskt lagd, men behöver inte vara expert, vi hjälper till med tydliga manualer.
 

Postadress:
Gymnastikförbundet Mitt
Idrottens hus Box 384
831 25 Östersund

Besöksadress:
Sollidenvägen 62 B
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: 0104764247, 0104764247
Fax: 063511705
E-post: mitt@gymnastik.se

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved