Hoppa till sidans innehåll

Kommitté


Kommitténs uppgift

Kommitténs uppgift är att se till att verksamheten utvecklas och styrs av utövare runt om i landet. Detta görs uppdelat i en nationell kommitté samt i åtta regionala kommittéer. Arbetet samordnas av Gymnastikförbundets idrottskonsulent för Alla kan gympa.

Kommitténs mål

Kommitténs mål är att stödja aktiva i hela landet genom att sprida information om vilka möjligheter det finns inom idrottsrörelsen för utövare och ledare. En viktigt del i detta är öka kunskapen om vad Alla kan gympa är hos allmänheten, organisationer, kommuner, landsting, beslutsfattare och politiker. 

Du kan kontakta medlemmarna i kommittén genom att klicka på deras namn nedan.

Birgitta Green – Ordförande (Syd)

Min resa började 2000 när vår yngsta dotter föddes. Som gammal ledare inom både barn och familjegympa var det självklart att vända sig till gymnastiken för att få roligare träning.

2010 fick jag vara med och bilda en Alla kan gympa kommitté i Gymnastikförbundet Syd. Vi tyckte det skulle vara enkelt att komma igång och slippa tänka på vad grupperna skulle heta och hur man skulle formulera sig för att nå ut till de blivande gymnasterna. Nu är det dags att få arbetet med en nationell kommitté att komma igång. Tillsammans är vi starkare och jag hoppas att vi kommer att inspirera fler föreningar till att starta upp Alla kan gympa.           

Hannah Kosby – Öst

Till vardags jobbar jag som personlig assistent och pluggar till lärare i Idrott och hälsa på GIH. Gymnastiken har alltid varit en stor del av mitt liv och de sista 1,5 åren inom Alla kan gympa. 

Sofie Gustafsson – Norr

Är vice ordförande i Vännäs Gymnastikförening och har varit Bamse gympaledare och vuxen gympaledare i många år.

Har jobbat som idrottslärare i femton år men jobbar nu som idrottskonsulent på Parasport Västerbotten.

Kristin Sjöberg – Uppsvenska

Jobbar som arbetsterapeut, tidigare inom habiliteringen och omsorgen. Startade med gymnastik som 4-åring i Österåkersgymnasterna där jag även var aktiv som ledare i många år. Är bosatt i Gävle sedan år 2010 och hamnade i Gefle Gymnastikförening där vi idag har två Alla kan gympagrupper.

Lotta Nilsson – Mellansvenska

Jag har varit med i samma gymnastikförening sedan jag var barn. Nu är jag anställd som konsulent i föreningen och engagerad i Gymnastikförbundet Mellansvenskas styrelse.

Eftersom jag brinner för att så många som möjligt ska få uppleva glädjen med rörelse i olika former blev jag intresserad av Alla Kan Gympa. Det finns inget härligare än att se utövare göra saker som de inte trodde var möjliga

Isabelle Girona – Sydost 

Jag jobbar som IT-konsult och blev ledare för Dackegymnasterna i Växjö 2012. Mitt intresse för gymnastik började när jag var liten, då jag tränade AG. I dag ansvarar jag för 3 barngrupper och har också tagit hand om vår egen Alla Kan Gympa-grupp under tvår år.  Det var så fantastiskt att uppleva barnens glädje, så när erbjudandet kom att vara delaktig i kommittén var det lätt att tacka ja. 

Uppdaterad: 12 FEB 2019 15:59 Skribent: Filip Krolopp
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Gymnastikförbundet Mitt
Idrottens hus Box 384
831 25 Östersund

Besöksadress:
Sollidenvägen 62 B
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: 0104764247, 0104764247
Fax: 063511705
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved