Hoppa till sidans innehåll

Domarutbildning: Truppgymnastik steg 1 - regionsdomare (nivå 7-9)Välkommen till domarutbildning: Truppgymnastik steg 1 - regionsdomare (nivå 7-9)

Obs! Kursen genomförs både fysiskt (i Umeå) och digitalt (via verktyget Zoom). Ange i anmälan om du vill delta på plats eller via länk. För att delta digitalt behöver du som deltagare ha en egen dator, bra internetuppkoppling, en webbkamera och mikrofon. 

Detta är en 1-dags utbildning med fokus på en enkel teoretisk genomgång av de viktigaste delarna i bedömningsreglementet nivå 7-9 och vad som är viktigt att tänka på som domare på denna nivå. Kursen vänder sig till dig som vill börja döma på regional nivå 7-9. Bedömningen utgår från en positiv bedömning för deltagarna samt ska vara lätt för dig som ny domare att ta till dig. För dig som är intresserad av att gå vidare till steg 2 efter avslutad kurs finns möjlighet att göra ett kunskapstest för att se om du är redo. 

Utöver genomförd Intro Svensk Gymnastik krävs inga förkunskaper, kursen riktar sig till tränare, föräldrar och andra intresserade som vill få en insikt i hur bedömning går till och vilka regler det är som styr tävlingarna. T.ex. var man kan hitta information om avdrag, övningskrav och övriga styrdokument som styr våra tävlingar. 

Kurslängd: 1 dag

Förkunskapskrav: För att bli antagen till kursen ska deltagaren ha genomfört och registrerat sig på kursen Intro Svensk Gymnastik. Det är en digital distanskurs som tar ca två timmar att genomföra. Kursen innehåller information som alla ledare inom Svensk Gymnastik ska känna till, bland annat om Gymnastikförbundets utvecklingsmodell, ledarskap och uppförandekod.  Här hittar du Intro Svensk Gymnastik. 

Åldersgräns:
 Från det år du fyller 16 år

Läs mer här.

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Postadress:
Gymnastikförbundet Norr
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 30 Umeå

Kontakt:
Tel: 0706209260
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved