Hoppa till sidans innehåll

Kommittéer


En viktig del i vår verksamhet är våra ideellt arbetande kommittéer. De består av representanter från både Norrbotten och Västerbotten och är våra yttersta experter inom sina respektive områden. Har du frågor om ett specifikt verksamhetsområde är det därför alltid en god idé att vända dig direkt till aktuell kommitté.

Barnkommittén

Barnkommittén arbetar med frågor som rör barn  respektive ungdomar och de ansvarar för att planera och genomföra aktiviteter för dessa två målgrupper.

Gruppträningskommittén

Gruppträningskommittén verkar för att utveckla gruppträningen i region Norr, både för de föreningar som är Gymmixcertifierade och de som bedriver övrig gruppträningsverksamhet i Gymnastikförbundets regi. De arbetar bland annat med att arrangera inspirationsdagar och konvent för gruppträningsledarna i norr. 

Tävlingskommittéer

I region Norr har vi i dagsläget två kommittéer som arbetar med vår tävlingsverksamhet: Truppkommittén (TTK) och Kvinnlig AG-kommittén. Dessa har i uppgift att i samarbete med föreningarna i regionen driva utvecklingen framåt inom sina respektive områden samt arrangera tävlingar och andra aktiviteter. Kommittén för Manlig AG är för närvarande vilande och istället finns en kontaktperson för MAG i regionen. 

Kontaktuppgifter till kommittéerna

Vill du komma i kontakt med någon av våra kommittér? Här hittar du kontaktuppgifter och en lista på aktuella kommittémedlemmar >>

Uppdaterad: 30 NOV 2017 15:36 Skribent: Malin Bergström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Norr
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 30 Umeå

Kontakt:
Tel: 0706209260
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved