Hoppa till sidans innehåll

Bli ledare


Alla kan bli Bamsegympaledare. Allt som krävs är en endagsutbildning och kontakt med en gymnastikförening som vill starta en grupp med Bamsegympa.

1. Kontakta en gymnastikförening

Det finns ca 1100 st och du hittar dem på vår hemsida www.gymnastik.se. Ungefär 250 av dem har idag Bamsegympa i sin verksamhet. När du hittat en förening i din närhet som är villig att starta en Bamsegympagrupp får du via dem utbildning, lokal och marknadsföringshjälp.

Se menyn till vänster "Här kan du Bamsegympa" vilka föreningar i vår region som bedriver Bamsegympa.

2. Gå utbildningen

En heldagsutbildning där du lär dig allt du behöver. Vid utbildningen får du också med dig allt material som behövs. Föreningen står för alla kostnader. (Bidrag kan också sökas via Idrottslyftet för hela utbildningskostnaden). Utbildningarna anordnas av våra 8 regionkontor. 

3. Redo att starta

När du gått utbildningen och föreningen har bokat en lokal och tagit emot anmälningar är det dags att starta din Bamsegympa. Lycka till!

Utbildningen
Gymnastikförbundets Bamsegympa-utbildning är på 7 lektionstimmar á 45 minuter och inga förkunskaper krävs. Allt material du behöver får du på kursen där ni också går igenom materialet och de redskapsbanor som ingår.

Är du intresserad? Kontakta en förening i din närhet och anmäl ditt intresse eller kontakta Gymnastikförbundet på This is a mailto link

Uppdaterad: 26 JUN 2017 15:12 Skribent: Kristian Gunnarsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved