Hoppa till sidans innehåll

Årets Ledare & Årets Förening

07 FEB 2022 14:48
Nu är det hög tid att nominera till Årets Ledare och Årets Förening!
  • Skapad: 07 FEB 2022 14:48

I Gymnastikförbundet Öst finns det så många fantastiska ledare och föreningar, så varför inte ta dig en stund och nominera en ledare eller förening som just du tycker har gjort något särskilt i gymnastikens tecken under året som varit?  

Årets Ledare
Har du en ledare som skapar glädje, gemenskap och som engagerar? Någon som bidrar till en trygg och inkluderande träningsmiljö? En sann förebild. Ta dig några minuter och nominera den personen till Årets Ledare.

Årets Förening
Tycker du att du är med i Sveriges bästa förening? Har ni en inkluderande föreningskultur som välkomnar medlemmarnas åsikter och önskemål? Är det en förening som du upplever som trygg och med ett tillitsfullt ledarskap? Då tycker vi att du ska nominera föreningen till Årets Förening!

Såhär nominerar du!
Ladda ner följande blankett till din dator och fyll i din motivering. Detta behöver du göra senast den 28 februari. Där finns också kriterierna för respektive nominering tydligt specificerat. Vill du ha hjälp att skriva, hör av dig till oss på regionkansliet så hjälper vi dig!

Efter att nomineringsperioden är över kommer regionstyrelsen fatta ett beslut om vilken ledare, respektive förening, som vi väljer att gå vidare med till Gymnastikförbundet nationellt. Senare under våren sker utdelningen av utmärkelserna där Årets Förening uppmärksammas med 15 000kr och en pokal med gravyr och Årets Ledare 10 000kr och en glasstatyett med gravyr!

Här hittar ni dokumentet för att nominera

 

Skribent: Maria Hellzenius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved