Hoppa till sidans innehåll

Fysiska kurser ställs in!

19 NOV 2020 09:36
Samtliga fysiska kurser i Region Öst ställs in under resterande tid av året.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2020 09:36

Med anledning av Covid-19 har vi nu beslutat att ställa in Tumbling Steg 3 (19-20 dec) och Trampett/Tumbling Steg 4 (11-13 dec) i Stockholm.
Under de senaste veckorna har de tillkommit flertalet restriktioner som gör det omöjligt att genomföra kursen och samla alla deltagare, utbildare och demogymnaster från hela landet på ett säkert sätt.
Vi vet om att båda kurserna har ett stort behov av att genomföras och Förbundet håller på att se över hur vi ska kunna anordna kurserna i denna situation, innan det nya utbildningssystemet träder i kraft. Så snart vi har hittat en lösning kommer ni få information om hur vi går vidare med er som är anmälda till kurstillfällena.
Vi beklagar givetvis att detta beslut kommer med kort varsel! Vi har noga följt de rekommendationer och direktiv som har publicerats under den senaste tiden, och har haft ambitionen att genomföra kurserna så långt det har varit möjligt. Men vi anser nu att det bästa beslutet för samtliga deltagare och gymnaster är att ställa in dessa utbildningar.
Vid frågor än ni välkomna att kontakta oss på This is a mailto link.
Skribent: Hanna Grahn
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved