Hoppa till sidans innehåll

Gymnastikförbundet Öst söker en idrottskonsulent

08 NOV 2017 14:47
Jobba med oss! Gymnastikförbundet Öst söker en idrottskonsulent som ska förstärka vårt regionala kansli under perioden den 11 december 2017 t.o.m. 1 september 2018.
  • Uppdaterad: 08 JAN 2018 11:40

Vi söker dig med stort driv och med hög känsla av service som vill vara med och utveckla Svensk Gymnastik.

Vi söker en idrottskonsulent som ska förstärka vårt regionala kansli under perioden den 11 december 2017 t.o.m. 1 september 2018. Vi är inne i en mycket spännande utvecklingsperiod och antalet föreningar och medlemmar ökar kraftigt i Gymnastikförbundet Öst (GF Öst). Du kommer att bli en mycket viktig del av vår verksamhet med möjlighet att utveckla både GF Öst och dig själv med nya spännande arbetsuppgifter.

Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta med support och administration, och vi vill utveckla dig inom utbildning och ekonomi. Du är en person med stort driv, har sinne för struktur och som besitter hög känsla av service.

I din roll som idrottskonsulent har du flera viktiga uppgifter;

  • Utbildning – administrera och koordinera våra utbildningar och tävlingar, samt vara kontakten gentemot våra utbildare och externa samarbetspartners. Det är meriterande om du har arbetat med utbildningsadministration i IdrottOnline.

  • Ekonomi – hantera fakturering, attestering, in-/utbetalningar och arvoden till våra utbildare, samt ekonomi- och lönerapporter i samarbete med vår externa partner Kansliet AB.

  • Information och kommunikation – kommunicera via GF Östs hemsida och sociala medier. Löpande skapa goda relationer med våra föreningar, utbildare och medlemmar. Du ingår även i ett nätverk av kollegor från andra regioner och vårt nationella kansli på Svenska Gymnastikförbundet.

Placeringsort är på Gymnastikförbundet Östs kansli på Vretenvägen 4 i Solna Strand och du kommer ingå i ett team om totalt tre medarbetare. Vi sitter även tillsammans med Stockholmidrottens och SISU Idrottsutbildarnas organisation.

Tjänsten är ett vikariat på 100 % perioden 11 december 2017 t.o.m. 1 sep 2018, med möjlighet till förlängning.

GF Östs huvudsakliga uppgift är att utbilda, stötta och utveckla föreningar inom förbundets verksamhet, som omfattas av Stockholms samt Gotlands län.

Vi har som mål att bli 60 000 medlemmar år 2020. Idag omfattas vi av 135 föreningar och ca 48 000 medlemmar. Vi växer kraftigt, 10 % senaste mätperioden 2016 vilket motsvarar cirka 4000 nya medlemmar och 10 nya föreningar och vi ser en fortsatt god tillväxt och utveckling i vår verksamhet.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 november 2017. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde 11 december 2017 eller enligt överenskommelse.

Du som lockas av den här tjänsten, skicka in din ansökan tillsammans med ett personligt brev och CV till This is a mailto link

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Danielle Marand på 0702 - 04 91 70 eller via e-post.

Skribent: Danielle Marand
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved